od petronius1 » Št Dec 08, 2011 10:23 am
prosim poradte mi co mam robit. mam priatelku ma 39 a ja o rok menej.rozviedla sa kvoli mne . problem je ten, ze mame velmi malo sexu spolu . ja byvam pri rodicoch a este pri muzovi v spolocnom byte. niekedy som chodil ku nej a v byte sme sa milovali muz bol v robote a dcera v skole . a teraz pomaly dva mesiace nic ani ma nevola ani ja sa neprosim . ked som chodil ku nej aj to som ju musel prehovarat a drazdit aby isla . ona tvrdi,ze sa nemoze uvolnit, ze sa boji, ze muz pride z roboty. robi na poste. ja viem, ze aj predtym mala dve milenecke vztahy a tiez chodili ku nej domov a ju tak museli prehovarat ako ja . nikdy ona sama nevezme aktivitu do svojich ruk aj ked sme sami v kuchyni . ja si myslim, ze uz sexualne nepritahujem.aj ked sme u nich a ideme mat sex najprv mi skontroluje ci nemam naopak ponozky a podobne .aj ked sme v kabine na plavarni vobec mi sama od seba nechyti penis do ruk ani neurobi oralny sex. ja som si povedal, ze uz od nej nic nebudem chciet . nebudem ziadnu sexualnu vyvijat aj ked to je tazke. ked mohla tak dva mesiace fungovat a nic si nevsimne a ja sa urobim doma. nemam s nou uz chut ist ani na hotelovu izbu na silvestra vobec. prvy milenec chodil za nou az z novych zamkov a bol o 30 rokov starsi . zoznamili sa na lieceni . druhy bol z toho isteho mesta . ale odisiel do grecka . potom sa zoznamila so mnou a rozviedla sa. predtym mi povedala,ze nemala sex pat rokov oddelene zila s muzom. moze to byt pravda. muz jej pri rozvode vykrikoval ,ze sa kurvila v grande, kde robila chyznu aj cez vikendy.