Dobre den. Mam 16 a partner 18 a sme spolu 6 mesiacov. Raz sme sa tak rozoravali a powedal mi ze nevie ci ma lubi. Mozno aj ano. Velmi ma ti trapi.po 6. Mesiacov by to uz mohol vediet . Neviem co mam robit...ja ho velmi lubim aj mu to hovorim. A on mi vzdy povie laska milacik. Ae eate mi nepowedak ze ma lubi. Vraj ma ma velmi raad a mozno aj lubi. Sprava sa ku mne milo pekne. Chosi za mnou do mesta a vzdy ked sa daa ideme von. Rozoravali sme sa aj o sexe ze on by to uz chcel. Eate nemak pohlavny styk. A ani ja. Vravel m ze to chce so mnou z lasky a ze som ta prava to. A vraj nie je
je to to iste ako laska..ale robi sa to.z lasky ae aj pre.rozkos a ze je to dolezita sucast vztahu. Som jeho najdlhsi vztah aj on moj. Nechcem.ho stratit.uz pri myslienke na to sa mi podlamuju kokena...moze ma zacat lubut vobec niekedy?? Vyspat sa s nim? Alebo to nemam.ro it lretoze neviem ci ma miluje..ani on sam. Bojim sa ze sa s nim yspim a potom ma.necha tak. A najde si inu ktoru bude lubit. Co mam.robit? dakujem za rady a prepacte za chyby. Pisem na.mobile