Ahojte!
Som zufaly...
Mam vztah, ktory je super uz 5 rokov. Ale posledny rok cca sa necitim byt stastny. Neviem si to vysvetlit preco. Mozno je to po tolkych rokoch normalne...Aj sex mame casto, sice mam pocit,akokeby som bol vo "vyssom leveli" nez partnerka.
Pred 2 mesiacmi som sa zoznamil s jednou babou, s ktorou som mal pocit od zaciatku,ako by sme sa poznali odmalicka. Ona ma tiez vztah, no stastna vobec nie je...
Stretli sme sa parkrat, sme sa aj vyspali spolu. Sex bol nadherny, presne taky, ako si to predstavujem. Jej osoba ma strasne,ale strasne pritahuje. Medzitym moj vztah je v starych kolajoch, vsetko postarom, akurat v sexe citim nejake to zlepsenie ale stale to nie je ono.
Moj vztah uz trva dlho, ale teraz som zmateny, uplne. Neviem co a ako dalej...Ked pocuvam srdce, hrozne to chcem skusit s mojou novou znamostou. Ale podla rozumu ju nepoznam, a som si vedomy toho,ze nik neni dokonaly. Viem,ze casom sa urcite objavia aj negativa, aj vo mne pre nu. Moj vztah s priatelkou trva uz viac nez 5 rokov, pricom ziadna kriza nebola a vsetko je v poriadku.
Aky mate nazor?