Prosím , potrebujem poradiť alebo aspoň naznačiť smer ktorým sa mám pobrať.
Z manželkou sme sa brali po trištvrte roka chodenia, možno to bolo skoro, ale láska je slepá.
Máme 2 deti chalanov ( 15 a 11). Sex sme mávali dobrý, zhoršilo sa to až po narodení 2 chalana ale mal som ju aj tak rád aj keď sme mali sex len 1 – 2 krát do mesiaca. Väčšinou chodí z roboty dosť vyčerpaná, tak som na ňu nenaliehal a zväčša sme sa milovali len cez víkend. Naša láska asi vyšumela alebo ja neviem čo sa stalo. Doma sa snažím pomáhať si myslím dosť – poupratujem, vysávam každý víkend len ja, keď treba dám do pračky, umyjem aj okná , poumývam riad , no proste snažím sa pomáhať a odlahčiť jej domácnosť. Ja si za to nezaslúžim od nej ani trocha lásky, ani nedostanem pusu, ani sa trocha nepritúli ani mi nepovie že ma ľúbi . Ešte že mám menšieho syna ,ktorý je také moje lízatko, ktoré sa ku mne prituli a pohladí mi srdce.
Ale k problému, moja žena začala navštevovať facebook. Pokial si písala s kamarátkami , to mi nevadilo. Potom si ale začala četovať s nejakým indom , a teraz z nejakým tunisanom žijucim vo Francúzsku a ešte som zistil ,že je od nej mladší o 12 rokov. Prichytil som ju ako mu cez skype posiela pusinky a hovorí že ho miluje ( ale po anglicky) čo mne v živote za celé manželstvo nepovedala, možno len pred svadbou. To už ale bolo na mňa veľa, a tak som vyšiel z pravdou von a spýtal som sa jej čo sa deje. Ona na to že aj tak to už medzi nami neklape a že ani v posteli to už nie je dobré že ma už ani necíti. Ale mne to po sexe nikdy nepovedala a keď som sa chcel baviť o sexe tak povedala aby som toľko nečítal že som moc premudreli . Uznávam že nemám najväčší penis, ale ona ju má po dvoch deťoch roztiahnutú a má tiež väčšiu panvu aj zadok, ale keď som nemohol ju uspokojiť penisom tak som sa snažil orálne alebo prstami a vždy sa spravila aj 2x.
Stále ju mam rád a nechcel by som ju stratiť, hlavne pre deti, ale neviem ako sa mam zachovať.
Neviem čo mám robiť, ešte mu aj vybavuje pozvanie lebo ona do Francúzska nechce ísť. Som úplne na dne , lebo vlastne ma oficialne nepodviedla len sa bezhlavo zamilovala do muža ktorý ešte pre ňu nič nespavil a ktorého pozná len cez skype. A ani už nemôže mať deti tak neviem čo od toho vlastne očakáva. Na druhý deň povedala že to už skončila a vymazala kontakt, ale ja viem že si sním píše cez messenger. Ja teraz neviem čo mám očakávať alebo sa mam zbaliť alebo čo ? Keby som sa zbalil tak prídem o všetko a ešte budem aj najhorší , že som opustil deti. Nemám sa ani komu vyžalovať aby mi poradil lebo by do toho každý rýpal ( svokra, svokor, švagriná, sestra) no proste všetci by boli strašne múdry, ale nič by to nevyriešilo.
Preto sa spovedám s týmto problémom tu a aspoň trocha dúfam že mi niekto kto ma podobné starosti poradí.
ĎAKUJEM ZA SKORÚ ODPOVEĎ