Ahojte všetci
Chcel by som prebrat svoj problém s nestrannymi ľudmi pretože si s manželkou uz skoro vôbec nerozumieme.
Porozpravam Vám svoj problém od začiatku az po dnesok.
S manželkou sme sa zobrali asi pred 8 rokmi a mame spolu dve deti dvoch synov 4 a 7.
Myslím že nás vzťah bol od začiatku trochu uleteny pretoze som si ju vlastne uz zobral po nevere. Ale bolo to trosku zložitejšie pracoval som cudzine a stretol ju na Slovensku počas dovolenky. Každú dovcu sme sa stretávali a ja som som sa do nej strasne zalubil. Ked som bol v cudzine chcel som sa teda koli nej vrátiť spat na Sk. Ale nakoniec som zistil že ma klame a s niekym podvadza. Tak som to chcel ukončiť ale stále som bol v cudzine a po tom všetkom som tam uz nevládal žiť tak som sa nakoniec vrátil a povedal je to teda že sa vraciam. Ona ma začala prosit aby som za ňou prišiel a že ona mi dokáže že vie byt verná len jej musím dat šancu ved vraj ju vôbec nepoznám a ona mi predsta nemohla verit ked som bol v cudzine a ona doma. Kedže som ju stále miloval ( aspon si to myslím) požiadala ma aby sme šli bývať spolu do podnajmu a ona mi ukáže aka je super žena a aka vie byt verná ... Tak som súhlasil a vypadalo naozaj veľmi šťastné partnerstvo. Po nejakých 8 mes chcela alebo teda začali sme cítiť že sme šťastný a ona ma začala chciet mat somnou dieťa. Bol som veľmi rad že to mysli somnou vážne .... Aj ja som chcel s tou štátnou a milovanou osobou dieťa ale nie v byte v podnajme ( kto by to ťahal ) mal som rodičovský aj s rodičmi a tak som jej navrhol že by sme teda zobrali a šli bývať z mesta na dedinu že tam to bude pre nás ľahšie . Ona súhlasila a tak sme sa zobrali. Bolo to krásne a boli sme šťastný narodil sa nám syn. Ja som mal prácu najskôr na tyzdnovky ale po nejak roku a pol som si našiel super prácu a dochadal len 20km. Zo začiatku sme nemali veľa peňazí bolo to ťažké ale neskôr po 2 rokoch som sa vypracoval z tyzdnovkara robotnika na leadra proste som začal super zarábať začal som si robit školu ktorú som aj dokončil a popri tej práci ešte ďalšiu . Mal som tohto počas troch rokova naozaj veľa ....
Potom 4 rokoch prišiel na svet druhy syn ked bol ešte v koliske podviedla ma s nejakým chlapom ktorého našla na Azet . Bolo to v aute :/ prišiel som na to sám pretože som uz som mal s ňou problém preto som doveroval ale sem tam aj preveroval .
Všetko chcela popriet ale ked som jej ukázal dôkazy tak povolila . Nejaky čas to bolo ťažké hlavne pre mna nakoniec zahodil dôkazy a povedal jej že ja ju stále milujem a chcem s ňou žiť . Aj ona ma vraj milovala ale vraj potreboval sex pretože ho odomna mala malo. Ja milovaný blbec som si tiez zobral podiel viny a pokračoval s láskou ďalej. Po case prišla ďalšia nevera a potom ďalšia. Ako som hovoril tvrdo som pracoval a staral sa o rodinu aby mali čo najviac peňazí pretože aj manželka nebola spokojná so stavom domu ved to je normálne ...tak som proste makal ...
Nakoniec to dopadlo tak že som v práci trávil veľa času a manželke vôbec neveril stal sa iba zo mna kontrolor. Ktory na nic nemal čas. Nakoniec po tých všetkých zradach a prepracovanosti som našiel utechu a pocit bezpečia a bestarstnosti u kolegyne ku ktorej som chodil na čaj (po práci ) myslel som že ked aj urobím nejaky klamstvo prestanem upodozrievat manželku . Nakoniec to bolo tak že som ju nedokázal zaradiť a všetko som priznal . Myslel som si že tu kolegynu milujem a preto som sa priznal manželke aby som si úplne ukončil ... Nás vzťah v posteli bol hrozny po tých všetkých klamstvach od nej som ju uz proste nedokázal uspokojiť.
A tak sa stalo zasa manželka podviedla raz v noci ked som spal zasa s nejakým chlapcom v aute proste vraj mal chut na sex lebo ja jej ho nedávam a vraj ked nezačnem tak urobi zasa...
A teraz je to asi že ak s ňou nezačnem spávať tak sa somnou rozvedie lebo sex potrebuje aby cítila moju lásku ...ale ja jej proste nedokážem verit ako môžem mat s ňou plnohodnotný sex ???
Viem že je to úplne uletene. Nezdá sa Vám toto choré ? Chel by som sa aj rozviesť ale myslím si že manželka to nema v hlave v poriadku dokonca aj o a sa chce rozviesť ale koli tomu že snou nespim a neverím jej... A neustále ju upodozrievam a kontrolujem... Ked sa spolu porozpravame tak proste mi povie že som jej nedávam dostatok.... Ale Ako to mám urobit ked potrebujeme aj z niečoho žiť ? Ona je na materskej a všetky príjem je na mne ...