od Isabela » Po Júl 08, 2013 7:17 pm
Ahoj,prečitala som si čo ťa trápi,s čoho maš obavy a čo ťa vlastne prenasleduje.Mala som a mávam este stale z casu na cas take stavy ake opisujes.Som podstatne starsia od teba a uz som si v zivote ozaj hocico preskakala,no ver mi,nic nieje take zle ako sa prvy pohlad javi.Mne pomohlo v mojich najhorsich chvilach ked som vzala zosit,pero a na vela krat aj na par hodin som si sadla a vsetko popisala tak ako som to prave citila a prezivala.Pozhovarala som sa sama zo sebou,rozobrala som si jednotlive situacie zo vsetkych stran,poplakala som si prito,zanadavala na zivot ale aj sama sebe ze sa poddavam a necham ovplivnit niecim co mi snad ani nestoji zato.
Si krasne mlada,vzpriam sa,pekne sa postav pred velke zrkadlo,pozri sama sebe do oci,uvedom si aky si uzasny clovek a ze vlastne nieje na svete nic coby ta dokazalo polozit a uz vobec nie dajake tie peniaze.
Kup si ucebnicu nemciny,zacni sa pekne ucit,mozno chod na dajaky ten kurz,pobal veci a chod aj s manzelom do sveta.Ja som to urobila,lenze sama,utekala som pred mojim Ex co najdalej,zastavila som sa az v Nemecku hore pri mori.No ver mi,aj ked som bola cely cas sama,boli to tazke roky,ale zaroven aj najkrajsie.Naucila som sa znova si verit,pevne stat na nohach a uz viac nedovolit nikomu aby mi ublizoval.Ma to aj tienistu stranku zivota,ktorej sa ale ty nemusis bat,bojim sa nadviazat vztah.Ty mas manzela ktoreho milujes a aj on teba,takze vam nic nebrani vycestovat spolu.S detmi by ste mali asi este pockat,najprv sa pozviechajte zo vsetkych problemov,postavte sa na nohy a potom aj deti budu len pre radost a nie pre trapenie.
Prajem ti vela stastia,hlavu hore,nasadit usmev,s tym sa vsetko lepsie zlada,a hor sa za hranice.V dvojici sa vsetko lepsie a lahsie zvlada,vo vsetkom tom zmätku by ste sa mohli keden druhemu stratit,tak ho nenachaj ist sameho ked ho mas rada a zalezi ti na nom.
Drzim palce a vsetko krasne vam zelam.