od moniKLC » Ut Dec 13, 2011 10:10 pm
Ahoj, vcera sa so mnou rozisiel priatel, boli sme spolu dva roky, vsetko bolo v poriadku medzi nami, ked sme boli spolu nebol problem bolo nam fajn spolu nic nezvycajne. Problem ale nastal ked oddisiel z prace (akurat ukoncil ing studium a zacal hladat novu pracu) a to je uz skoro pol roka a je z toho dost nestastny, taka osobna kriza. No a ja som na skole mometalne takze nie sme spolu vela casu, nakolko je to vacsia vzdialenost, iba na nete. Vyhrotilo sa to tým ze som sa pytala ako budeme na sviatky a on nevedel mi povedat co a ako, nakolko mal toho vela aj s jeho rodinou a k tomu este ta práca.Dopadlo to tým ze bude najlepsi rozchod. Povedal mi ze to nie je moja chyba a ze som sa vzdy snazila aby to fungovalo, ze ma nechce trapit, nechce prenasat jeho problemy na mna a tym ma zranovat. Ze to bude tak lepsie. Neviem co mam robit, rozisli sme sa asi tak ze to bolo na skype videohovor, nemali sme moznost to osobne prebrat.... a obavam sa ze to len zhorsim ak budem od neho chciet osobne stretnutie... viem ze mam tomu dat cas ale neviem co dalej, ci je to naozaj koniec alebo je tam este moznost to spravit ked doriesi svoje problemy. Nemal niekto podobny problem? neviem co robit (ex)priatela lubim a neviem sa s tym zmierit ....