od marry » Št Sep 24, 2009 8:45 pm
dobry den,potrebujem pomoc ako sa zmierit s rochodom...chodili sme spolu rok a pol,byvali sme spolu kazdy den,chodil ma nastevovat do prace,boli sme spolu na dovolenke,moja rodina ho mala rada a este ho aj ma...za ten rok a pol sme sa vela krat pohadali a niekedy som to riesila rozchodom,no vzdy prisiel za mnou a prosil o sancu,klakol si na kolena a plakal,potom mi vyvolaval,ze to nemozem spravit atd...vzdy som sa k nemu do dna vratila...ale posledny mesiac bol pre mna velmi narocny a zlost som si vybijala na nom...bola som k nemu arogantna atd...a teraz ma nahal,ze ce byt sam,necudujem sa,pretoze som bola k nemu hnusna,ale kazdy si sancu zasluzi...a ja tiez...ked sa so mnou rozisiel prosila som ho o sancu,no on nic...tak velmi cem dokazat,ze viem byt aj normalna...noo on chce byt len kamarat,ja sa s tym newiem zmierit,a najhorsie je na tom,ze stale ma miluje,pise mi to...sme spolu v kontakte ako ,,kamarati,,a ked sa ho spytam ci ma miluje powie ze ano ale ze mu nechybam:((ja tomu nerozumiem co sa s nim stalo,pretoze on bol vzdy taky,ze mu nebolo jedno co robim,on bol vzdy ten co ziarlil a robil sceny,bojim sa samoty:((aj ked vravi,ze to nieje definitivne ale myslim si,ze sa uz ku mne nevrati...o mesiac mame ist spolu aj s kamaratmi nasimi na chatu a newiem ako sa tam spravat,newiem ci mam on ho bojovat alemu mam dat cas ako chce,ale to znamena,ze som ho stratila navzdy..prosim o pomoc!!!!!!dakujem