Ani neviem kde začať. Bola som vo vzťahu 10 rokov. Všetko bolo ok, boli sme spokojní, užívali sme si každú chvíľku spoločne, mali sme spoločných známych. Brával ma všade, dokonca som sa občas vyskytla aj s jeho kamarátmi na rybách. Nehádali sme sa takmežr vôbec a keď, tak by som to označila za výmenu názorov. Ja som výbušná povaha ale on nebol vôbec. Práve naopak, bol to kľuďas so zmyslom pre humor, takže keď mňa niečo nahnevalo povedala som si svoj názor aj čo ma hnevá a on to otočil vždy na srandu a že prečo ma take hovadiny vytáčajú. Preto nám to pekne klapalo, lebo vypočul ma ale vždy ma ukľudnil. Bol mi všetkým priateľom, kamarátom, partnerom aj milencom. Nemali sme vlastne ani žiadne tajomnstvá. Boli sme aj chápaví, keď šiel on na pánsku jazdu, ryby, pivko, alebo len tak za kamošom aj ja som si našla svoj program a naopak. Spoločensky sme žili, kino, divadlo, bar, dovolenky, rodinné oslavy....kopec známych sme mali. Víkendy vždy niekam cestovali. Priateľ mal dosť peňazí, tak stále dovolenky, chaty, Tatry a tak. Spokojnosť. Naše rodiny boli ok, aj sme s nimi vychádzali, konflitky žiadne. Po 9 rokoch na mna priateľ trošku tlačil s babatkom ale po 3 mesiacoch dlhých debát som usúdila, že áno to je ten pravý a keď dieťa tak s ním. Bol to rodinný typ, s mojimi neterami sa vedal hrať aj 2 hodiny a mal rád aj malinké detičky, bral si ich na ruky, kamarátkine aj kočíkova. keď som otehotnela bol taký šťastný, že to hneď všetkým volal a stále mi prejavoval ako je rád a ako sa nevie dočkať. Porodila som cisárskym rezom, bol neskutočne šťastný. Máme syna, zdravého a krásneho. Do 5 mesiaca jeho života bolo všetko ok. Potom začal priateľ chodiť na tráningy thaiboxu, posilňovňa. Predtým hrával dlhé roky florbal a hokejbal a plus esšte na to aj tieto. takže náročná práca a do toho tréningy, nebol prakticky doma. Samozrejme z mojej strany výčitky. Takto som si to nepredstavovala ked budeme mat male babatko. Do toho som mu prisla na to ze si píše s kamarátovou bývalou, ale nič to neznamenalo, že vraj ona chcela toho kamaráta naspäť, povedala som mu že mi to prekáža a on to ukončil. Potom si menil kody na mobile, všade si ho brával, stále si s niekým písal, vvraj kamaráti. Niekedy sa stalo, že večer náhle odbehol vraj zaviesť kamaráta a potom sa akože zarozprávali a tak. Logicky som maala podozrenie ze niekoho ma. popierral to ale nic sa nezmenilo. začal byť čudny a ja som začala byť hysterka a stíhačka, čo som predtým nikdy nerobila. Stále som volala kde je kedy príde a kontrolovala ho. Hádali sme sa už každý deň, prestali sme spolu intímne žiť. Slubil mi že saa všetko na letnej dovolenke napravi. Šli sme ale aj s jeho bratom a ženou. Oni boli stále na pivku a kúpali sa a ja som stále riešila malého. Ani sme spolu neposedeli ani sme sa nešli prejst. Rozišiel sa so mnou, vraj som hysterka a už sa to asi nezmeni a on s takou ženou žiť nechce. zabudla som uviesť že sme boli zasnúbení. požiadal ma o ruku 4 dni pred porodom. Po 2 týždňoch nášho rozchodu sa už stretával s tou, s ktorou si písal. Boli spolu po 1 mesiaci chodenie aj na dovolenke a teraz po 4 mesiacoch ako sú oficiálne spolu chodia kade tade a ide si jju sťahovať k sebe.
Ja krava ho stále ľúbim a hrozne ma to bolí. Nerozumiem ako niekto kto ma 10 rokov ľúbil dokáže opustiť aj napriek tomu že máme syna a kopec krásnycch spomienok. Ved to by sa dalo kludne vyriešiť takáto kríza.....Chceem sa už z toho dostať a žiť normálne, ale stále len ľutujem sama seba a plačem, Závidim všetkým ľuďom čo sú štastní a hlavne jemu, že sa z rozchodu tak ľahko spamatal. Je pravda, že aj on bol zničený aj sme sa tto snažili zachranovať, vlastne 3 mesiace sa aj on snažil, aj plakával, že prečo som taká uziapaná a stále vyšetrujem. Vraj mi nič nie je dobré a že mu stále dávam najavo aký je debil. ale to nie je pravda.
Máte nejakú radu ako zvládnuť ťažký rozchod?