Dobrý den,potreboval by som pomôcť.
Pred 4 dnami som sa rozyšiel s frajerkou,bol som s nou skoro 2 roky....Miloval som ju strašne moc,a ako jediná ma nepodviedla a bol som jej prvý v posteli.....Miloval som jej smiech a všetko.Zobral som ju na výkend do prahy a robil som pre nu všetko čo sa dalo....Len po čase sme sa začali hádať až sme sa asi 3 x rozyšli a potom sme sa dali do kopi...Ten koniec som jej dával ja a potom aj ona....Ked sme sa dali dokopi,už ten vzťah bol o trochu horší ale neskor sa zlepšil.No posledný x sme sa rozyšli,ja som jej dal koniec,a ona ho zrazu v pohode zobrala..Už nejsme spolu 4 dni a za tu dobu som sa chcel zabiť ( išiel som opytý v aute a chcel som naburať ) ťažko to znášam,stale na nu myslím a plačem...dohodli sme s aobaja že sa už nechceme a ja chcem nanu zabudnuť,ale nejde to,vždy ked idem spať,myslím nanu,a viem že si lepšiu nenájdem,lebo ona bola tá,ktorej som ako jedinej frajerke v mojom živote veril,a viem že takeho človeka ťažko nájdem v dnešnej dobe...Prosím pomôžte mi na nu zabudnúť,som psychicky zrutený,neviem sa nikde zabaviť a stále na nu myslím aj ked som vonku s niekym a aj v škole či v robote