od Denisa111 » Po Aug 06, 2012 4:02 pm
Dobry den, ja mam tiez podobny problem, moj priatel odisiel tohto roku v aprili do zahranicia konkretne do Belgicka. Sme spolu od oktobra tak ze este nie tak dlho. Ja mam 31 a on 41, vekovy rozdiel mi neprekaza, mame spolocne zaujmy, do buducna planujeme aj rodinu, ale tak tiez mam problem s tym ze neviem ako si zvyknem tam byvat, uz teraz tam chodievam za nim tak na tyzden, ale ,mne to tam pride hrozne nudne, ale mozno ani to nieje ten spravyn vyraz preto ze my chodievame aj na prechadzky aj nakupy, ale mne chybaju moje kamosky, som dost zvyknuta na ne kedze sa denno denne stretavame. Viem ze som tam este bola kratku dobu ale ide o to ze on uz ma take tie svoje zvyky, domov z prace, sprcha relax, kniha ale co ja? ja som tam cez den upratala navarila a cakala na neho, ale aj tak som mala ten den prazdny, uz som sa nevedela dockat kedy pojdem na sk. Planujeme o 4 roky ked mu skonci jeho obdobie ze by sme sa vratili na sk, ale ja mam obavy uz teraz ako to tam vydrzim, ja som dost uzkostliva. Teraz ked tam chodievam tak si tak neviem nikde najst to svoje miestecko, mam taky rozlietany domov. Obcas som z toho zmätena.