Pekny den prajem, s partnerom sme spolu 2roky a mame 9mesacnu nadhernu zdravu dcerku. Ked mala 7tt nam odpadla a podala som jej prvu pomoc. Odviezla nas zachranka do nemocnice kde nas hospitalizovali. Dcerka bola pozorovana a ja som tam ostala s nou. Este v ten vecer moj partner vyhladal svoju byvalu a podviedol ma s nou, sice nesulozili, ale nechal si to...Ja som mu z nemocnice volala a ona v tedy sedela pri nom v aute. Dozvedela som sa to az za 2mesiace ked mi ona sama volala a prezradila to. On to zapieral to poslednej chvile, priznal sa len ked som mu povedala , ze ked sa prizna dam mu este sancu.Vysvetlenie mi dal- /spravil som to v strese!/ Ona nam vyvolava uz cele dva roky co sme spolu. Zijeme dalej spolu, on sa snazi ale ja na to myslim kazdy den aj ked nechcem. Neviem co mam robit! Viem, ze mi to spravil uz 2x, lebo ked sme spolu len zacinali, tak mi po 2mesiacoch volala ta jeho byvala, ze s nou spal. Vtedy som mu odpustila, a nemyslela som na to, lebo som videla , ze ho to naozaj mrzi a verila ze mi to uz nikdy nespravi. Teraz to pochopit neviem, bo to spravil ked ja som stala pri postielke mojej dcerky v nemocnici a bala sa ze ....
Inym ludom som vzdy vedela poradit, no sama si teraz poradit neviem. Viem , ze nas velmi miluje a lutuje toho, ale neviem , ci s tym dokazem zit. Mam ho otrhnut od dcerky a zit bez neho? Je mi ho aj luto, aj ho lubim, ale aj nenavidim.
Dakujem velmi pekne za niecu odpoved.