od nytelse » St Jan 12, 2011 7:17 pm
V poslednej dobe mam problem s navalmi uzkosti, obycajne na mna neprichadzali len tak ale v priebehu posledneho mesiaca na mna prisla viackrat uzkost a nahla panika, strach, akokeby sa mi zrazu odcerpali vsetky sily z tela, vsetky mozne emocie a takmer plac na odlisnych miestach kde som ani tak nepocitovala nejaku uzkost a nebola ani v zvysenom napati. Len zrazu fyzicky som pocitila naval paniky, zvyseny tep, triasli sa mi ruky, zacalo mi byt zle atd a potom prisla s tym aj paranoja a psychicka panika(kadejake mozne najhorsie scenare preco to prislo). Nemam nejake problemy s ludmi ani doma ani v skole len ma vyvadzaju z miery tieto obcasne zachvaty paniky, tentoraz som ju chytila aj v skole a nebolo to najprijemnejsie kedze sa ma ucitelka akurat nieco pytala...ked som mala 12 videla som film typu vyhanac diabla a odvtedy sa vyhybam uz aj len samotnemu nazvu a podobnym veciam. Vzdy ked to pocujem chyta ma silna panika a hroza, vseobecne ze by niekoho malo nieco ovladnut..doteraz som tieto obcasne paniky zvladala za pomoci psychologickych knih ale posledne dni je to na nevydrzanie. Viem ze tie najhorsie veci si dokaze povymyslat len moja hlava a desim sama seba len neviem co s tym... Najlepsi paradox je na tom ten ze mam najvecsiu paniku z niecoho imaginarneho z niecoho v co niektori ludia veria ale nemusi to byt, nie z toho ze ma vylupi zlodej alebo z pavukov. Pomohla by mi asi nejaka slovna podpora alebo vysvetlenie preco reagujem tak ako reagujem. Pripadne mam navstivit psychologa?tak ci tak dakujem za odpoved