od carlisssimo72 » Št Apr 04, 2013 7:01 pm
Caute...tak ja tu mam nieco originalne.,,mimo toho ze som uz kvoli osamelosti par krat pomyslal na samovrzdu..tak som sa zameral na to ze preco vlastne tak cuvam a preco sa mi nedari a nie som ok...trpim uzkostou a bojim sa ist von medzi ludi.Cely problem zacal ked sa mi trochu pomenila postava,raz hore,raz dole avsak nic vyrazneho.Vsimol som si ze ked kracam po vonku tak ludia mi pozeraju na rozkrok a smeju sa alebo na mna pozeraju jak na debila.Tak som siel na nakup dakych novych handier,rifiel a spodkov,no akosi som neulahodil...skusal som styli..slipy,boxerky aj volne..velkosti,takisto aj rifle..volnejsie uzsie....problem je ten ze sa necitim pohodlne v nicom...ak si kupim daco tesne,strasne mi vytrcaju gule...ak zase nieco volne...uplne sa mi to hompala...a proste som z toho tak trochu psychicky zdeptany,ze si neviem pomoct a vyriesit takuto uplnu banalitu.A vzdy ked kraca niekto oproti mna cely znervozniem..ono to nie je o psychike si myslim,pretoze ludia mi nemozu vidiet do hlavy,ale stale sa pozeraju dole ako by moje gule boli inaksie nez tie ostatne...a citim sa nepohodlne...z toho usudzujem ze stale nieco nie je v poriadku...hanbim sa ist kdekolvek von a hlavne teraz ked sa zacne oteplovat a nebudem sa mat do coho zahalit pomaly.nakupil som tolko veci co som si myslel ze budu ok,budu sediet a po chvili nosenia sa to vratilo do toho stavu...dalsi problem je ze vzdy ked dojde vyplata tak si idem kupit daco nove nejake spodky a mam ich plnu skrinu,lenze velmi rychlo sa takto pripravujem o peniaze,ani moc nechodim von kvoli tejto hamblivosti....takisto aj priatelia a rodicia..vidim na ich tvari ze sa im nepaci jak chodim obleceny tam dole,ale nic nepovedia na to..vnutorne ma to umara....citim sa jak debil..hanbim sa za svoj penis...posobi to maximalne vulgarne,ked idete po vonku a dakomu vidno gule a ja sam teraz tak chodim...je to odpudzujuce pre mna samotneho...v praci si na mna zvykli a mam taky flegmaticky ksicht,ze vyzeram ze ma to akoze netrapi,ale fakt uz neviem v com je problem.najhorsie je,ze to odpudzuje aj babu,ktora sa mi paci a viem ze aj ja jej..aj by som s nou nieco teraz riesil ale nedokazem sa sam cez toto preniest..zivot mi kvoli tomuto uteka pomedzi prsty ze len sedim doma a vyhybam sa spolocnosti....neviem ci ma niekto takyto problem...uz sa to so mnou taha daco vyse roka..tento textilny problem..ono mam ja dake ine problemy,ale myslim si ze z tejto nepohody to cele prameni.ak vas nieco rozumne napada skuste mi poradit...dakujem