praca a rodina

praca a rodina

Odoslaťod Patka » Ne Júl 19, 2009 8:18 pm

Dobry den, rada by som sa poradila....mam problemy s vyjadrením toho čo si myslím - v práci nič nepoviem ked ma trápi,neviem si zastať svoj názor a ani ho vyjadriť vždy budem radšej ticho. Veľmi často sa trápim pre maličkosti a hlavne v práci, ktorá ma nenaplna ale som tam kvoli otcovi ktorý ma sklerozu multiplex a snažím sa mu tam pomáhať zo všetkých síl. Je to rodinná firma kde su rôzne problémy, s ktorými si neviem rady. Neviem či by som s týmto problémom mala navšítiviť psychologa. dakujem
Patka

Založený: Ne Júl 19, 2009 8:15 pm

Re: praca a rodina

Odoslaťod Richard Gróf » St Júl 29, 2009 9:55 am

Samozrejme psychologa mozete kontaktovat aj s tymto problemom. Zda sa, ze ste v situacii, ktora si od Vas ziada vela prisposobenia... podvolit sa praci, ktora nebavi, brať ohlad na tazku diagnozu otca... mozno v tom vsetkom stracate samu seba, mozno ste vycercapana tak, ze nevladzate hajit svoje zaujmy. Psycholog moze spolu s Vami znovu objavit zdroje, ktore su len Vase. Veci, ktore bavia Vas, veci, ktore chcete Vy. Hladajte cestu k svojim zdrojom, aby ste doplnili velky vydaj energie. Psycholog moze pomoct tiez pochopit bariery, ktore Vam brania postavit sa svoj nazor, a samozrejme najst cesty, ako ich prekonat... Dbajte o seba - iba ak budete mat dostatok sily a vnutornej spokojnosti, mozete naplno pomahat otcovi a firme.
....viac o autorovi prispevku na http://www.onlinepsycholog.sk/o_mne.html
Richard Gróf
Site Admin

Založený: Pi Júl 03, 2009 3:05 pm

Naspäť na Iné