Mily Gavala
Vidno ze mas svoje dievaca velmi rad. Tvoje dievca vo svojom vnutri trpi z minuleho vztahu (velmi ju ranilo ze ju ten chalan podvierol). Jedna vec je dospiet a zmierit sa s tym co bolo pred tym, uvedomit si ze ano ten chalan ma podviedol ale idem dalej. Nikto nepovedal ze zivot bude lahky a ze vztah ktory zacneme bude dokonaly bez chyb. No nemoze vstupovat do vztahov s myslienkou ze aj tento ma podvedie. Sucastou vztahu je dovera. Ak vo vztahu nie je dovera nie je to vztah. Z toho zleho co sa nam v zivote stane si musime zobrat ponaucenie a len to dobre. Tvoje dievca ma zrejme tendenciu pomstit inym chalanom za to co jej spravil jej byvaly. Nic s tym vsak nikdy nevyriesi, len si kazi o sebe povest a dobre meno. Nie je jedina na svete co sa jej to stalo. Treba aby sa postavila na vlastne nohy, zmierila sa s tym ze jej ublizil a odpustila jemu i sebe...tym myslim naozaj odpustila (nech neriesi ci si to zasluzi alebo nie..ak odpusti bude sa citit lepsie). Potom sa bude citit dobre a bude sa vediet aj rozhodnut ci chce alebo nechce byt s clovekom ktory ju lubi a dal by jej vsetko. Potom to pre nu nebude problem. Pretoze teraz ma zatvorene srdce a nechce citit. Nebude citit kym neodpusti...az po case clovek dokaze opat otvorit srdce. No najskor musi vediet byt stastny sam so sebou a necakat ze ho spravi stasnym niekto iny
najma ak on sam nechce byt stastny. No zivot je primoc kratky na to aby sme sa trapili a neodpustali
Treba sa z neho radovat a necakat ze niekto urobi nieco za nas. No nie je zasa vhodne byt vo vztahu kde laska nie je opatovana. Ja si myslim jedno, ze clovek dospeje do stadia kde sam vyciti ze sa rozhodol spravne
a myslim ze to dokazes spravit aj Ty, nech sa rozhodnes akokolvek. Verim ze to dopadne tak ako ma