Ako znovu získať chuť zodpovedne pracovať?

Ako znovu získať chuť zodpovedne pracovať?

Odoslaťod nela » Ut Sep 25, 2012 11:02 am

Dobrý deň, chcela by som Vás touto cestou požiadať o radu.
Stratila som zodpovednosť.
Začalo sa to asi pred polorkom, kedy zomrel manžel mojej sestry. Zomrel nečakane, bol chorý, no všetci sme sa to dozvedeli (vrátane neho) dva týždne pred jeho smrťou. Jeho smrťou sa paradoxne začal meniť môj život od základov.
Najprv nastali problémy v partnerskom živote, počas poledného pol roka sme s partnerom prešli zložitým krízovým obdobím spojeným s rozchodmi a opätovnými "začiatkami".
Oveľa viec ma však trápi moja zmena postoja k životu a k práci. Predtým som sa snažila k všetkému staviať len zodpovedne s vážnou tvárou. Všetko hneď vybaviť, urobiť tak, ako sa má, alebo ešte lepšie. No teraz mi všetko trvá neskutočne dlho, do práce sa doslova každú chvíľu prehováram. Všetko robím s nechuťou a tak, aby som sa toho čím skôr zbavila. Najprv som si myslela, že je to len únavou, keď bol švagor chorý, so sestrou sme sa snažili pomôcť mu zo všetkých síl. Denne sme spali asi dve hodiny, stále sme hľadali spôsoby, lekárov tu aj v zahraničí....
No už je to pol roka, takže únava to isto nie je. Stále by som si len užívala, nakupovala, míňala peniaze, chodila von s priateľmi, zabávala sa. V práci tiež hľadám len zábavu, rozptyl. Proste moja zodpovednosť je preč a neviem si ju znovu zaštepiť do hlavy. Som platená od produkcie, moja práca je najmä o stretávaní s ľuďmi a obchode. Keďže všetko spojené s prácou staviam na posledné miesto, je to samozrejme vidieť aj na výkonnosti a financiách. Teraz žijem z úspor, pretože som už dlhšiu dobu nič nezarobila. Všimli si to už aj ľudia v práci, šéfka, uvedomujem si to aj ja, no nedarí sa mi byť na seba prísna. Snažím sa strašiť samu seba, viem, že to takto nemôže ísť ďalej. O prácu prísť nechcem, mám ju rada a baví ma. Budem vďačná za každú radu.
nela
 
Príspevky: 1
Založený: Ut Sep 25, 2012 10:42 am

Naspäť na Iné

cron