od Zuzana123987 » Po Dec 17, 2012 10:20 pm
Ahojte. Mám problém a neviem, ako ho mám vyriešiť. Mám 18 rokov a partnera s ktorým som rok. Je mladší o mesiac. Zo začiatku bolo všetko pekné. Prvú pusu dostal až koncom letných prázdnin, počas ktorých sme boli takmer každý deň spolu. Strašne som sa ho hanbila. Potom tu bol na noc, počas ktorej padali samé bozky.Koncom septembra sme sa spolu pokúšali aj vyspať, ale bola som ešte panna, tak sa to nepodarilo, ale v októbri prišiel zase a sama som navrhla, aby sme to skúsili. Potom sme to robili takmer vždy, keď sme boli spolu. V septembri odišiel študovať. Je vzdialený asi 100km. Strašne mi chýba a neskutočne žiarlim. Ale teraz mu napadlo, že chce ísť do kina. Opýtala som sa ho, s kým a povedal, že plánuje vziať jedno dievča, či by mi to veľmi vadilo. Povedala som mu, že keď s ňou pôjde do kina, nech sa mi viac neozýva, že je koniec, lebo so mnou sa pozná 12 mesiaco so všetkým a s ňou necelý mesiac, počas ktorého boli vonku len raz a počas 3 hodín sa skoro vôbec nerozprávali. Keď som sa ho opýtala, či ju chce, povedal že nie, ale myslí si, že by mohli byť super kamaráti, ale predtým povedal, že keby nemal mňa, tak možno. Neviem čo mám robiť, strašne ho ľúbim a on vraví, že aj on mňa. Tak prečo sa tak správa? Prosím, poraďte mi. Ďakujem