Zahadzujem lásky

Zahadzujem lásky

Odoslaťod lajla01234 » So Máj 25, 2013 11:36 am

Ahojte. Som 19-ročná nezadaná baba. Problém, ktorý sa ma dosť týka by sa možno viac hodil 16-ročnej pubertiačke, no bohužiaľ ,musím ho riešiť i ja. Ako som vyššie spomínala, som nezadaná. Vždy keď mi príde do cesty chalan, s ktorým si padneme do oka začne stále to isté dookola: Kým sa spoznávame, rada ho balím a dobíjam. Milujem, keď môžem o niečo bojovať a dobíjať. No keď príde k tomu, že ma pozve na randa a ja ho mám na dosah ruky prestanem mať zaujem. Pokiaľ si nie som istá, že ma chce vidím len všetky jeho pozitíva. Už keď ho môžem mať mávnutím ruky, vidim len zle vlastnosti. Zjednoduším to, mam o chlapca zaujem len dovtedy, kým on zo svojej strany neprejaví väčší záujem. Viem, je to hlúpe, no neviem si s tým dať rady :(
lajla01234

Založený: So Máj 25, 2013 11:30 am

Re: Zahadzujem lásky

Odoslaťod ana » So Júl 13, 2013 5:53 am

lajla01234 napísal:Ahojte. Som 19-ročná nezadaná baba... Kým sa spoznávame, rada ho balím a dobíjam.

Netráp sa stým ešte nie si zrelá na opravdivú lásku, zatiaľ je to len hra na mačku a myš :roll:
Raz to príde potom to bude o niečom inom.
ana

Založený: So Júl 13, 2013 4:20 am

Re: Zahadzujem lásky

Odoslaťod MariaHa » Št Aug 29, 2013 1:20 pm

Ahoj Lajla, nemyslím si, že by si sa musela svojou situáciou nejako trápiť. To, že ti najprv chlapec padne do oka a po nejakom čase zistíš, že ti "nepasuje" je úplne v poriadku. Na začiatku sa ti páči jeho výzor, si ním okúzlená, no nepoznáš jeho skutočnú osobnosť. Keď sa neskôr začne prejavovať možno objavíš vlastnosti, ktoré ti už tak neimponujú. Myslím si, že je dobré ak vieš vycúvať pokiaľ sa ti chlapec až tak nepáči a nevrháš sa zbytočne po hlave do vzťahu.
MariaHa

Založený: Št Aug 29, 2013 12:03 pm

Naspäť na Iné