od elina » Pi Aug 31, 2012 10:09 pm
nechapem tomu.moj muž dennodenne chodi susedovy.ešte nikdy odtial neprišiel triezvy.normalne chodi do prace,ale každy den tam chodi.ani tyžden nevydrži byt triezvy.zajtra mame ist na svadbu druhemu susedovi,resp.jeho kamaratovi.dnes sme boli odniest dar,ale zajtra ma ist ešte do roboty,vravel,že bude len do 21.00hod.samozrejme sme sedeli pri tom susedovy,ku ktoremu stale chodi.ja ho aj jeho družku za to neznašam.tak predstavte si,žesamozrejme mu začal nalievat,isla som domov sama,ako vždy.ale som zmatena z toho,čo som tam videla.ten sused mi normalne dava pocitit,že nad svojim mužom nemam moc,že on je ten,kto udava ton.moj muž sa smeje,ked on,nechava si nalievat od jeho družky dcere,no som zhrozena,nevim,čo si mam o tom mysliet,ako sa mam spravat.ja som tam sedela ako...potom som odišla a nechala ho tams nimi.neviem,čo je to žiarlivost?alebo čo?ja nimi pohrdam,to mi je jasne,ale toto..toto je niečo ine,nerozumiem tomu,chodi tam koli komu?alebo čomu?akože ja tych ludi,ktori tam boli poznam,ale tym spravanim,pitim a nezaujmom,či sa dobre citim,ma vrha do zleho svetla pred znamimi.je mi neprijemne byt potom s nim v spoločnosti,lebo všetci kukaju na mna,ako sa zachovam,radšej idem domov.a nezaujima ho to,či idem domov,alebo nie,lebo už je rozbehnuty.a všimla som si,žejak keby som bola ja ta zla.a kuka po babach.nerozumiem tomu.jak keby sa citil lepšie so susedom,a jeho družkou a jej dvadsat neviem kolko rokov slobodnou dcerou.dnes mu normalne naliala vino predomnou pri stole.však normalka,nie?ja s nimi neudržiavam žiadny vztah.normalne som z toho zmatena,neviem,ako sa ma spravat zajtra na svadbe,zase budeme sediet pri nich.najradšej by som tam nešla.poradte,čo to ma znamenat?!dakujem.