Ahojte vsetci,
obraciam sa na Vas s problemom ktory neviem vyriesit, respektive jeho riesenim som si narobil len problemy. Mam
3rocneho syna. Moja zena flaka vychovu syna i starostlivost o neho. Ked som ju ziadal nech sa synovi trochu venuje a
viac sa stara , doslo len k hadkam az nakoniec planovite presne po navrate z materskej do prace MAMA LAJDAK
nadrzovku podala navrh na rozvod, vraj z dovodu ze som vybusny a ze jej nadavam. Chce ma odstavit od syna , ked
pozadujem striedavu starostlivost, tak sa mi vyhraza zakazom styku so synom.
Nechapem co ju k danemu konaniu zenie, naopak stale syna nezdravo k sebe priputava, snazi sa ho stale kojit, stale
syn kaka do plienok, mne nedovoli ist s nim ani na vikend k rodicom, stale spavame so synom v posteli a ked si
chcem syna pohladkat , tak ho vyslovene brani vlastnym telom predo mnou aby som ho nemohol ani pohladit. Neviem ci
sa z jej strany nejedna o nejaku dusevnu poruchu, nakolko sme predtym prekonali 2 spontanne potraty a ona nakoniec
isla do prahy na operaciu myomov az potom sa nam podarilo dieta. Skratka dieta berie ako svoj majetok a svoju
zasluhu, ze keby nie ona tak by syn nebol...