Bývalý priateľ ma prenasleduje :(

Bývalý priateľ ma prenasleduje :(

Odoslaťod aura1204 » Pi Apr 12, 2013 5:22 pm

Dobrý deň, mám vážny problém, môj bývalý priateľ, s ktorým som bola skoro 4 roky, nechce pochopiť, že je koniec, pritom vzťah sme skončili, kvôli tomu, že ma 5 krát podviedol, vždy mi nasľuboval, že sa zmení, že bezomňa nedokáže žiť a podobne,keď sme sa udobrili mi dokázal zniesť aj modré z neba, bol milý, láskavý, úplne iný človek,vždy to trvalo také 2 mesiace a potom si zas našiel vzťah mimo mňa, avšak vždy som na to, že má druhú babu, musela prísť sama a ukončiť to. Nikdy sa ani nepokúšal mi vysvetliť, prečo to urobil, zakaždým len odvrkol, že nevie a nech ho nechám na pokoji. Zhruba po 3 týždňoch ten vzťah vždy ukončil, a začal ma prenasledovať. Telefonáty, smsky, emaily, keď som neodpovedala, začal ma čakávať pred domom, či prácou a nepustil ma pokiaľ som mu nevyhovela. Raz ma dokonca aj v jeho aute znásilnil,keď už videl, že ho už vážne nechcem späť, vraj len preto, aby so mnou mohol mať dieťa, aby sme boli už navždy spolu. Alebo raz sa mi vyhrážal, že sa zabije, ak mu neodpustím, raz dokonca sa chcel obesiť a prinútil ma, aby som sa na to dívala, vtedy som zas musela ustúpiť. Ja som ho mala rada, bola som hlúpa, a vždy som mu teda naletela, až teraz som si povedala, že dosť! Začal mi robiť to isté, lebo už vedel čo na mňa funguje, lenže tentokrát, keď ma čakal,som už kričala tak, že ma okoloidúci ľudia zachránili, a on ušiel. Skúšala som to riešiť aj prostredníctvom mojich rodičov, lenže tí su na neho moc mäkkí. Neviem, čo mám robiť, cez deň si už na mňa nedovolí, keď vie, že by som zas kričala, ale bojím sa, že si ma vyčíhne niekedy večer, keď nepôjde nikto okolo a zas mi niečo urobí. Nemám ani žiadny dôkaz, aby som ho mohla udať na polícii, všetky smsky a telefonáty som vymazala a zmenila som si číslo. Ja ho už nechcem nikdy späť, chcem teraz bojovať za svoju slobodu celými silami, ale neviem, čo by mohlo pomôcť. Podľa mňa je to psychopat. Prosím o radu.ďakujem :(
aura1204
 
Príspevky: 1
Založený: Pi Apr 12, 2013 5:20 pm

Re: Bývalý priateľ ma prenasleduje :(

Odoslaťod Blue_eyed_merry » Pi Apr 19, 2013 10:20 pm

Keby mám 15 rokov, tak ti napíšem, že ho daj zabiť! Toto by som si nenechala robiť, aj môj bývalý to nevedl pochopiť, ale ten ma neznásilnil, neprenasledoval a uz duplom nechcel aby som sa pozerala na jeho "smrť". Spravila si chybu s tým vymazaním, ako aj ja, lebo ja som mu aj odpisovala a poslala ho kade lahsie, takže ani ja som ho nemohla udať na polícii za obťažovanie.
Moja rada znie: nájdi si dákeho "nabúchaného" chlapa a toho popros, aby ťa "stážil" na každom kroku. Alebo začni chodiť na nejaké bojové umenie, dobre sa priprav a natrep mu na prdel. ;) Asi ti tu nikto nič iného neporadí, lebo si mu ustúpila - to si robiť nemala - chlap si dovolí na ženu len to, čo mu žena dovolí.
Blue_eyed_merry
 
Príspevky: 15
Založený: St Aug 01, 2012 8:46 pm


Naspäť na Iné