ako dalej ?

ako dalej ?

Odoslaťod Rachota » Ut Dec 04, 2012 8:56 pm

Zakze kde by som zacal mam 28 , priatelku a mame spolu dcerku. Sme spolu 7 rokov , za sedem rokov som nikdy nepomyslel na neveru. Az nedavno som zmenil pracu a zahladel som sa do novej kolegyne,kavicky , cajiky vsetko na dennom poriadku. Ked bola priatelka s malou u svokrovcov, kolegyna ma zavolala k sebe domov den pred firemnou akciou. Prisiel som , ale k nicomu neprislo. Drzal som si odstup. Na firemnej akcii sme si v sukromy vydiskutovali , ze sa navzajom pritahujeme. Znova som nebol schopny podviest zenu. Na to vsetko som si s nou vypisoval ako mladik a vymienali si rozne pikantne sms. o 2 dni neskor som sa znova dostal k nej na byt pocas prace. Bozkavali sme sa a s oboch srsalo obrovske nadsenie, vasen. Avsak kolegyna sa zrazu sekla , a zacala pocitovat vinu ze mi nici rodinu. Nakoniec aby som zastavil to do coho sme sa rutili , obaja sme sa asi zalubili do seba tak som jej nakoniec ublizil aby sme sa nestretavali, ona chcela kamaratstvo ja by som to nedokazal. Vytvoril som zo seba idiota, ktory jej ublizil. Teraz ma nenavidi, neodpisuje , ale co je najhorsie ja trpym strasne vela. Myslel som ze sa obetujem a prekonam to ked mi zide z oci zide z mysle-
Rachota

Založený: Ut Dec 04, 2012 8:46 pm

Naspäť na Iné