dobry den
Tohto roku budem mat 24 rokov. Zacinam mat hlave uplny zmatok z mojho zivota. Od 19 sa tulam svetom takmer sam, hned po skonceni skoly. Nikdy som nemal vazny vztah, bol som raz silno zalubeny ale to bolo platonicke pretoze tej osobe som to nikdy nedal najavo a nakoniec ona je s inym, co ma po dvoch rokoch stale trapi. Takisto to znamena ze som panic. a to mi nahana hrozu. Necitim sa byt nepritazlivy, ale som velmi narocny co sa zien tyka... hlavne nemam rad plytkost a pretvarku... mam rad uprimnost a jemnost, co v dnesnej dobe je nemozne najst. Stale ked ma zacnu prenasledovat myslienky samoty a toho ze na nikoho sa nemozem spolahnut a nikto mi nevie poradit ako mam zit... tak sa snazim zutekat... ist stale niekam inam za niecim novym. Som v podstate utiehnuty, poznam mnozstvo ludi ale nikomu sa nedokazem zverit so svojimi problemami. Mam pocit ze ak to pojde takto dalej tak sa zblaznim, niekde kde ma ani nikto nenajde.
Vsetky plany sa mi rucaju, nemozem sa dostat ani k peniazom ani k laske, mam pocit ze stastie v mojom zivote nikdy nebolo ani nebude... moj zivot nema ziaden zmysel. Mozu mi ludia hovorit, ze potrebujem si urobit nejake ciele alebo plany, ale moje sa zakazdym zrutia uz hned na zaciatku... skola, nemam na to financne prostriedky, o laske si ani neviem predstavit, mam pocit ze uz by som ani nedokazal nikomu verit, pretoze svet je plny pretvarky a ludia sa hraju na nieco co niesu....
Niekedy mam obavy ze sa zo mna stane narkoman, pretoze som zacal dost hulit, no nie az tak vela ale bez travy niekedy nemozem zaspat, co sa mi nikdy nestavalo... a k drogam som nemal nikdy lahsi pristum nez teraz ked zijem v Holandsku.
Neviem ako zit a kam smerovat... dufam ze vobec niekto pochopi moj prispevok ktory je tak rozhadzany a zapleteny ako aj "my mind"
potrebujem pomoc, priznavam si to