Depresia,Bezradnosť,Bezvýznamnosť

Depresia,Bezradnosť,Bezvýznamnosť

Odoslaťod NONAMENOFACE » St Apr 21, 2010 5:34 pm

Dobrý deň

Je veľmi pozitívne že sa dá na takomto fóre vyjadriť a dostať spätnú väzbu od niekoho kto sa daným veciam rozumie
Moj problém spočíva ,ani neviem včom ,je to skôr súbor viacerých udalostí okolností ktoré ma priviedli na úplne dno a dnes si myslím že trpím depresiami ,prudkými zmenami nálady,pocitu bezvýchodiskovej situácie ,samoty ,bez zmyslu života ,bez chuti do života,jednie čo ma delí od samovraždy je pocit že to nemožem z mojich sebeckých pohnútok urobiť rodičom aj keď pred pár rokmi som sa ońu pokúsil ale moja otrovenie sa bolo rýchlo odhalené a dostal som sa ztoho ..teda spon zravotne.Ako to vsetko zacalo momentálne mám 24 rokov a hneď po škole som začal pracovať a popritom som sa znažil rozbehnúť si podnikanie ,našiel som si úžaasnú priateĺku všetko som videl tak viac menej rúžovo,mal sopm kopec snov a cieĺov ,Postupom casu sa to zacalo a trvato uz asi tri roky ,pocas chodenia do prace a medzi jenotlivimi prestupmi z jedneho zamestania do ruheho a budovanim niecoho co nefunguje zacali aj problemy s priatelkou najprv z mojej strany potom z jeje no stale sme spolu...V roku 2008 to prepuklo kedy sme boli bez seba vise pol roka no ja som onu bojoval a podarilo sa ,dvodom rozchodu boli moje pracovne aktivity je ich vela medzi tym podnikanie krachlo a ja som prisiel o znacnu sumu penazi samozrejem takych ktorre som mal z bank pozicane ,potom som zacal citit ze priatelka ma nelubi aôe aj tak je somnou .No poroste momentalny stav mam asi takyto mesacne zarobim svojimi cinnostami cca v priemere 1000 poplatim uvery tel net a tak 900 eur a ostane mi 100 eciek comam ledva na benzin a ako tak sa pohybovat ..priatelka mi financne pomaha ale stoho mi je este viac zle ,no a terza som stoho taky frustrovany ze to co som si planoval a cchcel nevyslo mam dlhy nemozem ist z priatelkou na dovolenku ani nikam lebo to nevychadza a nemozem jeje dopriat to co by som chcel a z toho som najviac na nervy pretoze mam pocit ze by som sa do buducna nedokazal postarat o rodinu, citim ze priatelka je somnou len kvoli tomu aby som sa nezrutil ..neviem ako s z tohoto kolotoca dostat a rozmyslam cimam ist k psychologovi lena ni pomoc nei dnes zadarmo.... tak ak mozete prosim poradte mi co robit .Dakujem
NONAMENOFACE

Založený: St Apr 21, 2010 4:42 pm

Re: Depresia,Bezradnosť,Bezvýznamnosť

Odoslaťod NONAMENOFACE » St Sep 01, 2010 9:49 pm

142 ludí si to precčítalo ale nikto nic nepovedal..chapem ze ludia maju aj vacsie problemi ale cloveku sa vacsinou ten jeho zda ten najvacsi ,ak by niekto starsi skusenejsi niekto kto uz si tym presiel a dostal sa z toho poradil bolo by to super dik iamk je to stal erpvnake a este aj horsie :cry:
NONAMENOFACE

Založený: St Apr 21, 2010 4:42 pm

Odoslaťod sinsinity » Ut Okt 19, 2010 4:10 pm

chcem ti iba tolko naznacit .ze citim stebou viem ako ti je nachadzas sa v situacii ked mas pocit ze sa to nezmeni,ale moze sa vsetko je na tebe,,mozno tvoja situacia nieje az taka zla,skus sa porozpravat s priatelkou a rodiniu a musis sa mat ra,ved predsa niesi zly ked myslis na priatelku aby sa mala dobre myslis aj na vasu buducnost a deti niesi sebecky tak skus zacat odznova a nemysli na samovradzu sebe tiez nepomozes ale bli\kym ublizis a hlavne mysli na to ze niesi sam,,je nas vela a v tejto dobe az priliz vela ,drzim ti palce,skus psychoterapiu,a ak nemas korunky chod do lesa alebo citaj nieco pekne rob co ta bavi,oprav nieco stare aby to bolo uzitocne,,a budes mat radost z prace a a aj nieco pre niekoho spravis,pomahat niekomu pomoze tebe.. :D
sinsinity

Založený: Ut Okt 19, 2010 4:03 pm

Odoslaťod 1vrabcak1 » Št Mar 03, 2011 6:59 pm

Citim svami obomi jatiez som na tom tak =( bezvyznamny zivot ani len nedokazem skoncit =( Vzivote som chcel len jedno nasjt si holku bolo mi jedno akuu teda jasne ze by sa mi mala pacit nom ale to je vedlajsie nikdy som nebol vyberavy nikdy no cim viac som hladal tym som viacc stracal nadej chcel som bit len milovanyy aj prislo dost partneriek no po case prisiel niekto inyy a ony maodhodili ako keby som ani nebol =( vsetko sa mi zacal osipat na hlavu v skole som prestal bit oblubeny utiahol som sa do seba a neviem ako dalej ludkovia v zivote som nikdy nechcel nic len lasku citi ten pocit ze niekomu na tebe zaezii no ked uz som sa dockal tak to nikdy netrvalo dlho maximalne 2 mesiace a potom zase depky nemaam uz nic ziadny zmysel preco ist dalej len sa uzatvorit do seba a tisko trpiet =(
1vrabcak1

Založený: Št Mar 03, 2011 6:30 pm

Naspäť na Depresia a smútok