Dobrý deň
Je veľmi pozitívne že sa dá na takomto fóre vyjadriť a dostať spätnú väzbu od niekoho kto sa daným veciam rozumie
Moj problém spočíva ,ani neviem včom ,je to skôr súbor viacerých udalostí okolností ktoré ma priviedli na úplne dno a dnes si myslím že trpím depresiami ,prudkými zmenami nálady,pocitu bezvýchodiskovej situácie ,samoty ,bez zmyslu života ,bez chuti do života,jednie čo ma delí od samovraždy je pocit že to nemožem z mojich sebeckých pohnútok urobiť rodičom aj keď pred pár rokmi som sa ońu pokúsil ale moja otrovenie sa bolo rýchlo odhalené a dostal som sa ztoho ..teda spon zravotne.Ako to vsetko zacalo momentálne mám 24 rokov a hneď po škole som začal pracovať a popritom som sa znažil rozbehnúť si podnikanie ,našiel som si úžaasnú priateĺku všetko som videl tak viac menej rúžovo,mal sopm kopec snov a cieĺov ,Postupom casu sa to zacalo a trvato uz asi tri roky ,pocas chodenia do prace a medzi jenotlivimi prestupmi z jedneho zamestania do ruheho a budovanim niecoho co nefunguje zacali aj problemy s priatelkou najprv z mojej strany potom z jeje no stale sme spolu...V roku 2008 to prepuklo kedy sme boli bez seba vise pol roka no ja som onu bojoval a podarilo sa ,dvodom rozchodu boli moje pracovne aktivity je ich vela medzi tym podnikanie krachlo a ja som prisiel o znacnu sumu penazi samozrejem takych ktorre som mal z bank pozicane ,potom som zacal citit ze priatelka ma nelubi aôe aj tak je somnou .No poroste momentalny stav mam asi takyto mesacne zarobim svojimi cinnostami cca v priemere 1000 poplatim uvery tel net a tak 900 eur a ostane mi 100 eciek comam ledva na benzin a ako tak sa pohybovat ..priatelka mi financne pomaha ale stoho mi je este viac zle ,no a terza som stoho taky frustrovany ze to co som si planoval a cchcel nevyslo mam dlhy nemozem ist z priatelkou na dovolenku ani nikam lebo to nevychadza a nemozem jeje dopriat to co by som chcel a z toho som najviac na nervy pretoze mam pocit ze by som sa do buducna nedokazal postarat o rodinu, citim ze priatelka je somnou len kvoli tomu aby som sa nezrutil ..neviem ako s z tohoto kolotoca dostat a rozmyslam cimam ist k psychologovi lena ni pomoc nei dnes zadarmo.... tak ak mozete prosim poradte mi co robit .Dakujem