od nevladzem » Ut Apr 02, 2013 7:39 am
dobry den . mam toho viac na vas.neviem ako zacat.rano sa budim s pocitom ze som neschopna do zivota ,nic neviem ani komunikovat s ludmi ,zapadnut. akoby mi to niekto vzdy v sne pripominal. myslim nato co bolo. momentalne myslim na rodinu ktora ma ohovara .muz vravi ze si namyslam,no ja mam usi a vidim..aj z mojej strany ich neberem ,nedokazem pokim vidim ze som im neni hodna..dalej nemam kamaratky.vela krat som pocula za chrbtom ,ta je hrozna..ale ja mam vnutro velmi dobre.som az precitlivena.hambim sa za svoje “take decke spravani e.tesi ma malicskost. nie som ako ine zeny v mojmojom veku .som aj pevnejsia,vzdy som bola.aj dost jednoducha.nevinikala som v nicom.ve bavili mozno vsetky ale nie do konca. bola som lajdacka mozno este som. preto sa neberem moc vazne. akoby sa nevnimam .obcas sa,mi zda ze sa mi svet sniva aj sem tam trepnem uplny nezmysel.mozem byt schyzofrenik?strasne sa sebou zaoberam kde je ta chyba ked ma ludia neberu . som dobra viem to aj muz to vie. a vela stresujem niekedy neviem veci co som vedela.odpisete mi prosim