Dobrý deň, ja ani neviem čím mám zača´t je toho strašne moc. pred vyše rokom sa to na mna všetko zosypalo. Akútný zapal pečene potom operacia štitnej žlazy a ako keby nebolo toho malo tak ešte som mala dva zhubne nadory...tak to ma dorazilo. Potom sa zrazu objavil moj otec od ktoreho sme odisli ked som mala 6 rokov a po 16 rokoch sa ukaze akoze nic a zije opat s mojou mamou. ale hlavny problem je ten že bývam u priatela ktorí býva s rodičmi a ešte s bratom a s jeho ženou Terezou. Bývam tu už 4 roky v živote som Tereze neublížila ale zrazu sa prestala somnou bavit ani sa nepozdravíme.Po celej dedine ma ohovára a hovorí veci ktoré su neni vobec pravda.Ale ked si ja otvorím hubu tak som ta najhoršia. u nih doma je stale stres a nervozita.Ale mne to vobec neprospieva.Oni si sice stavaju dom ale už 6 rokov.A nevyzera to ze by sa tak skoro odstahovali. Trpim migrenami a vždy ked lezim v posteli a som rada že drzim pokope tak ona pride z práce a trieska s kazdymi dverami a huči na celi barak a to len kvoli tomu aby som ja nemala klud.Ona ked lezi to aby sme behali po špičkách.
Ja neviem uz rozmyslam ze pojdem aj psychologovi lebo niekedy mi je do plaču z tohto všetkeho.Mna to mrzi že sa ku mne tak chova ale už neviem čo mám robit.stale som nervozna a hned na kazdeho kvoli maličkosti vybuchnem lebo som stale podraždena.
Prosím poradte mi ako by som to mohla vyriešit.
dakujem vopred za odpovede.