Som zúfala

Som zúfala

Odoslaťod angie1 » Št Jan 10, 2013 11:46 pm

Dobrý deň, ja ani neviem čím mám zača´t je toho strašne moc. pred vyše rokom sa to na mna všetko zosypalo. Akútný zapal pečene potom operacia štitnej žlazy a ako keby nebolo toho malo tak ešte som mala dva zhubne nadory...tak to ma dorazilo. Potom sa zrazu objavil moj otec od ktoreho sme odisli ked som mala 6 rokov a po 16 rokoch sa ukaze akoze nic a zije opat s mojou mamou. ale hlavny problem je ten že bývam u priatela ktorí býva s rodičmi a ešte s bratom a s jeho ženou Terezou. Bývam tu už 4 roky v živote som Tereze neublížila ale zrazu sa prestala somnou bavit ani sa nepozdravíme.Po celej dedine ma ohovára a hovorí veci ktoré su neni vobec pravda.Ale ked si ja otvorím hubu tak som ta najhoršia. u nih doma je stale stres a nervozita.Ale mne to vobec neprospieva.Oni si sice stavaju dom ale už 6 rokov.A nevyzera to ze by sa tak skoro odstahovali. Trpim migrenami a vždy ked lezim v posteli a som rada že drzim pokope tak ona pride z práce a trieska s kazdymi dverami a huči na celi barak a to len kvoli tomu aby som ja nemala klud.Ona ked lezi to aby sme behali po špičkách.
Ja neviem uz rozmyslam ze pojdem aj psychologovi lebo niekedy mi je do plaču z tohto všetkeho.Mna to mrzi že sa ku mne tak chova ale už neviem čo mám robit.stale som nervozna a hned na kazdeho kvoli maličkosti vybuchnem lebo som stale podraždena.
Prosím poradte mi ako by som to mohla vyriešit.
dakujem vopred za odpovede.
angie1

Založený: Št Jan 10, 2013 11:28 pm

Re: Som zúfala

Odoslaťod Vecny Smutok » Po Jan 14, 2013 12:39 pm

Ahoj Anglie, ako prvy krok by som Ti poradila navstivit psychiatra abrat nieco na uzkost a depresiu. Ako druhy krok zmenit prostredie. Drzim palce
Vecny Smutok

Založený: Po Jan 14, 2013 12:24 pm

Re: Som zúfala

Odoslaťod angie1 » Po Jan 14, 2013 9:43 pm

DAKUJEM ZA ODPOVED...
Ale myslite si ze je to na psychiatra? ja nie ze by som mala depresie alebo uzkost..len jednoducho to vsetko sa tu deje strasne prezivam. a prostredie sa mi podari zmenit len vtedy ak sa rozidem s priatelom lebo svagor teda buduci preraba dom ale uz 6 rokov a potom priatelovi by tento dom mal ostat ale s tym ze tu budeme byvat aj so svokrovcami.Ale chcela by som to nejako inak vyriesit nie rozchodom. takze prostredie sa mi nepodari zmenit. Ja som myslela ze mi bude stacit ked by som navstivila psychologa.,tak preco hned psychiatra? ja si skorej myslim ze psychiatrovi by mala ist ta tereza. Ja sa stale niecomu venujem malujem obrazy , malujem na textil a robim rucne prace.
ja si myslim ze by som mala viac napisat trochu o tej tereze lebo len ona je tu jedini problem. jednoducho byva tu uz 11 rokov nebola vzdy takato.teraz doma ani nepomaha ani prstomnepohne..a stale robi len naprieki...ked ide okolo mna pospevuje si a neodpusti si ani ,, ach boze´´ jak pridem do miestnosti hned odite a este aj jej deti hucka proti mne. niekedy sa tu s nikym nebavi . ja sa snazim z kazdym vychadzat ale s nou sa jednoducho neda. Po celej dedine ma ohovara a dozvedam sa take veci ktore su neni vobec pravda. svokor jej lieta okolo riti ako sa hovori ale ked ja niekedy nieco potrebujem tak to nepomoze.
naozaj si myslite ze by som mala ist ja k psychiatrovi?myslite ze je vo mne porblem??
vo mne je moznoí len ten problem ze to strasne vsetko prezivam a potom som len nervozna.
angie1

Založený: Št Jan 10, 2013 11:28 pm

Naspäť na Depresia a smútok