Som úplne na samom dne

Som úplne na samom dne

Odoslaťod mtvm » Ne Sep 22, 2013 1:38 pm

už osem rokov mame problemi so susedmi,štyri roky nas v kuse cca 18 hod.denne terorizovali basami a to doslova naplno,cele štyri roky sme trpeli,ignorovali ich.No po štyroch rokoch ke´d stále peidávali zlo,rozširovali o mne po susedoch ako im robim zle,sledujem ich chodim im do domu,rozbijam okná,najimam ludi aby im robili zle - toto všetko samozrejme robili oni nam tak už rok som psychicky na dne.Bohužiaľ začali sme sa brániť,volali sme na ml.suseda policiu,ta samozrejme nič nespravila,nakolko ml.sused je velmi dpobrý manipulátor a ako urady tak i policiu oklamal.naposledy ked sa mi vyhražal pred rokom manžel zavolal na neho policiu,no mlady sa skoval a jeho otcovi,ktorí býva s nimi povedal,aby neotvaral že som na neho poslala policiu.Na druhy den jeho otec prišiel o tretej rano trieskal nam na okna a vyhražal sa mi že mu znami policajt povedal,že som ho udala a poštve na mna ciganov.od tedy nam st.sused často trieskal na okna,máme ešte desať ročného syna,ktorý toto všetko zažíva od dva a pol roka.No po ročnom trapeni nam dcera kupila kamerový system a mame ho legalne nainštalovcaný,ale st.sused nás začal ešte viac terorizovať,aj pred policiou sa manželovi a mne vyhrážal že nás zabije,najskôr zelený ked sme ich zavolali riešili so susedom a ked prišli k nam tak ich zaujomali iba kamere kam dovidim,a že susedov udavam...potom o týžden sme volali zasa čiernych ale ty mu dali pokutu cca 15 eur a nič,iba povedali prečo nemam kamere natočene na okne a aby sme išli zelenym doplniť trestne ked to oni začali,na druhy den sme s dcerou išli ale zelený nas odbili že čierny to uzavreli pokutou a tak nie je čo riešiť.Ja dom už bola aj u jasnovidky,ktorá je fakt dobrá ta na mne zistila že už rozmýšlam o samovražde neviem ako a snažila sa mi pomôcť.Sice sa snažím ale akosi to nejde nezvládam to nakolko ani mesto,policia,niok nam nevie pomôcť.
mtvm

Založený: Ne Sep 22, 2013 1:36 pm

Naspäť na Depresia a smútok