Dobrý deň, nikdy som nebola veľkým fanúšikom internetových fór príde mi to také trochu hlúpe a zúfalé, lenže ja sa momentálne cítim dosť zúfalo tak skúšam či mi tu náhodou niekto aspoň trošku nepomože, alebo povie svoj názor. Takže, v podstate nemám žiadny konkrétny problém, ale už dlhú dobu sa cítim veľmi veľmi smutne. Zdá sa mi akoby sa to v poslednom čase ešte viac zhoršilo. Nemám v podstate priateľov, mám pocit akoby ma ľudia všeobecne nemali veľmi radi, neviem prečo myslím že svoj podiel má na tom aj moj nie práve najlepší výzor, ktorý asi neposobý na ľudí príjemne. Vlastne uvedomila som si že okrem najbližšej rodiny ma nemá rád asi nikto. Proste mám pocit že ma tento svet jednoducho nemá rád a nehodím sa sem. Mám kopu nedostatkov a neviem sa cez to preniesť okrem toho vzhľadu teda mám pocit že nie som ani dosť múdra a šikovná, vlastne neviem nič mimoriadné, školu síce zvládam celkom dobre, niekedy aj lepšie ako ostatný, ale stále mám pocit že sa iba tvárim múdro a raz mi na to niekto príde že v podstate som na nič. Mám 22 rokov a ešte som v vlastne nič významnejšie nedokázala niektorí toho už stihli omnoho viac. Mám pocit že strašne strácam čas a nič nerobím nepracujem na sebe akoby som mala, aby som zo sebou mohla byť raz spokojná, lenže často ani nemám silu niečo robiť. Niekedy som najradšej doma keď ma nikto nevidí a nemusím sa za seba hanbiť, a cítiť sa trápne, lenže potom ešte viac o všetkom rozmýšľam a napadá ma že najradšej by som to všetko skončila a zomrela, aj tak vlastne na mne nikomu nezáleží. Hovorí sa že život je dar, ale prečo vlastne čo je také úžasné na tom že žijeme, aký ma zmysel existencia celého tohto sveta? Prečo sa tu musím trápiť? Niekedy my prídu všetky ľudia taký strašne zlý, hlúpi malicherný akoby si nevideli ďalej od nosa. Keby som vedela ako to bezpečne urobiť už tu nie som, lenže sa bojím že by sa to nepodarilo a bolo by mi ešte horšie, takže asi budem len v tichosti čakať na koniec sveta.
A možno by my len stačilo keby som sa konečne mohla z niečoho veľmi tešiť, už si ani nepamatám kedy som mala naposledy z niečoho radosť ale horšie je to že ma ani nenapadá nič konkrétne čo by mi ju mohlo ešte spraviť.
Tak ak ste sa dočítali až sem ďakujem vám veľmi pekne,
Nina