Neviem preco ako sa od toho odtrhnut som sa rozviedol pred rokom a sme sa rozisli pred 2 rokmy lebo si ona nasla niekoho ineho boli sme spolu 13 rokov mame dve deti a kazdy vravel aky sme super par kazdemu by sme mohli ist prikladom len sa stala vec ze zacala chodit von s priatelkamy na oslavy a prislo to co nemalo.
Nasla si noveho priatela , vykaslala sa na rodinu a na deti ale postupne som jej vysvetlil ze aspon nech deti netrpia oni uz netrpia ale ja do dnesneho dna ano a ak mam povedat pravdu ja ju este stale mam rad , ona je stale s nim spolu ale ako vidim a ako my deti vravia ona nie je stastna , ja som jej dal vsetko aj modre z neba by som jej z niesol len ona mna mala prveho muza a asi chcela skusit ineho a takto to dopadlo .
Ako vidiet ked sa aj zhovarame vidim na nej ze nie je stastna a ked sa rozpravame je taka uvolnena dalo by sa este taky vztah zachranit , viem ze sme uz po rozvode a po vsetkych veciach ale co by som mal podla vas robit ako sme sa rozisli som aj ja menil priatelky no ale stale som v kazdej hladal ju a to neslo . Pravdu povediac stale ju este mam velmi rad aj ked presli dva roky a neviem si radi prosim poradte mi co by som mal robit ako postupovat alebo co dalej
Vopred dakujem za odpovede a s pozdravom ostavam.