Rada by som vedela hlavny dovod celej tejto zmatenosti zo zivota.. Ked sa nad tym tak zamyslam, asi mam len problem akceptovat tento svet taky aky je. Vadi mi vsetka ta povrchnost a plytkost, aj ked sama sa obcas pristihnem, ze sa spravam uplne rovnako ako ludia ktorymi tak strasne pohradam. Vadi mi, ze neviem prist na to, aky je zmysel celeho zivota. Pretoze zit len preto, aby si mohol poslusne studovat, pracovat a umriet mi pride prilis absurdne a bezcenne. Jednoducho clovek potrebuje byt stastny, ale nie kazdy sa dokaze tesit len z drobnosti..
Momentalne som v stave, ze rozmyslam ci sa este vobec oplati snazit cakat na nieco dobre..na nieco, co vobec nemusi prist..
toto niekto napísal, mám taký istý problém
uplne chápem , presne s tým suhlasím.
Občas si vravím , začnem drogovať, niečo brať , tí čo niečo berú majú pointu života -drogu. Je to choré ale ja si to veľmi cením ..
Mám priateľa a sme spolu šťastní, ale kým sme spolu niežeby som si užívala tie pocity šťastia, ale ja sa len strachujem , čo ak sa rozídeme a bude to bolieť ako po našom prvom rozchode?
Vtedy som polroka poriadne nevyšla z domu, ked som musela ísť do školy tak to bolo hrozné , bola som veľmi apatická. Prebralo ma jedine ked som počula niečo o ňom. Nakoniec to neskončilo zle , ale za ten čas čo sme spolu sa aj tak veľmi ľutujem za všetko čo sa i stalo.
dokoncaa robím také choré veci , ako ľudom vravím že som mala kamaráta ktorí mi zomrel, stále vymýšľam niečo len aby som sa ľutovala volajme ho René .. Povedala som si že už od nového roka žiadne klamstvá . ale ja len klamem samu seba, niekedy sa dokonca rozplačem preto čo sa Renému stalo , vymyslenému v mojej hlave
Nikdy som toto nikomu nepovedala a vážne potrebujem pomoc...
Ničím si celý život obavami a klamstvami a vravím si že tento..zmätok v mojej hlave robí zo mňa väčšiu umelkyňu než som ..
Prosím pomožte mi
Snažím sa to všetko zvaliť na simplexnú schyzofréniu ale nemyslím si že tam niečo je