pohravam sa s myslienkami na samovrazdu

pohravam sa s myslienkami na samovrazdu

Odoslaťod carla » Ut Dec 11, 2012 11:20 pm

uz prestavam verit ze sa moja situacia zlepsi... asi to vyriesi fakt len smrt...kazdy den su pre mna muky. Aj tak nebudem nikomu chybat. Doma je to casto zle a ta moja samota... Dlhotrvajuce rodinne problemy sa splietaju s pocitom prazdnoty, samoty nielen v mojom vnutri ale aj realne. Mna nikto nepotrebuje. Aspon uz nebudem nikoho zatazovat...Preco som vlastne tu? Aj tak mi len kazdy dokazuje, ze som druhym na obtiaz, ze nic neviem, ze nikomu nechybam. Nikdy som nemala kamaratku a nemam ani teraz. Ta samota je uz nezvladnutela. Nemam s kym ist na zumbu, na plavanie, ci len tak do mesta. Nikdy som nezapadala do kolektivu. Na zakladke som bola sikanovana. Na strednej opat ziadne kamosky a na vyske tiez. Ta samota ma zabija, niekedy ani nejem, nespim, len premyslam o tom biednom zivote. Robim len to co musim, co si vyzaduje okolie. Ja nepoznam ten blazeny pocit, ktory definuje prijatie ostatnymi. To by bol pre mna balzam. "Kamaratky" co som mala, sa ozvali len vtedy ked nieco potrebovali (odviezt, ucesat na ples, poradit ked priatel nepocuval...) Ale co ja a moje problemy? Zabija ma ten pocit, ked som online aj pol dna a nikto nenapise, najradsej by som aj ten mobil vyhodila z okna. Ked sa neozvem ja tak nikto a aj tak je to zbytocne,stale vsade chodim sama... Mam 25, a mozno pisem ako zufalec alebo ako male dieta... Chyba je asi len vo mne, tak naco, naco zit...Stale je to to iste, samota, samota ta nekonecna temna samota :(
carla

Založený: Ut Dec 11, 2012 10:52 pm

Re: pohravam sa s myslienkami na samovrazdu

Odoslaťod L.T. » Ut Dec 18, 2012 10:07 pm

Ahoj Carla.

Samota je bitch...poznam to.
Premyslam co by som ti vedel napisat....nejako pomoct. Ale naozaj neviem.
Asi len tolko....smrt nie je jednoducha, a vobec nie lezerna zalezitost....nehladaj vychodisko TAM.
Asi sa teraz uplne znegujem, ale musim ti povedat jednu vec, na ktoru som musel prist sam aby som uplne pochopil.
Smrt, a vedomie ze si smrtelnik...je sloboda. Zivot je ...komplikovana zalezitost... ale je len taky aky si ho spravis. Na svete je 50% ludi takych, aka si ty...."nenamyslaj" si ze si jedinecna :D (chapes co myslim...).
Hm....toto asi nevyznelo nejak "napomocne"....ale aspon vies, ze tam vonku je niekto.... komu zalezi
L.T.

Založený: Ne Mar 11, 2012 12:07 pm

Odoslaťod Lucia11 » Št Jan 03, 2013 4:26 pm

ahoj carla, uplne ta chapem lebo to co si napisala v podstate vystihuje aj moj zivot. Nemam ziadnych priatelov, nikam nechodim, som osamela, depresivna, nemam vobec volu zit. Presne poznam pocit ked si pol dna online a nikto o teba nazavadi. ak by si chcela ozvi sa mi, budem rada.:)
Lucia11

Založený: Št Jan 03, 2013 4:23 pm

Odoslaťod Vecny Smutok » Po Jan 14, 2013 12:35 pm

Ahojte kocky, odkial ste. Ak v Ba, mozme sa stretnut
Vecny Smutok

Založený: Po Jan 14, 2013 12:24 pm

Naspäť na Depresia a smútok