Volam sa beny mam 16 .... začnem od začiatku .... Ako 12 ročná som bola znasilnena v kupelni jednym starším chlapcom.
každý večr zaspávam so strachom, neviem sa dostat z traumi .
Každu minutu musím nad tým rozmýšlat.Mam dokonalú rodinu. Ale nechápu ma! Vždy mi hovoria dostan sa z toho.Ty musíš ! Ale ja už važne nevladzem! Mala som už pokusi o sebevraždu,nie jeden. Nedokážem ostat sama ani na minutu v izbe a do školy neviem ist sama .
Bojím sa všetkeho ... čo ked sa to zopakuje.... sretavam toho chlapca v meste a je štastný a mna to strašne raní že mne zničil život a on sa smeje a nepika zato ,ale vyhráža sa mi že ked poviem slovko je so mnou koniec . Ale ešte horšie je že nemožem ostat sama nikde lebo hned dačo vyvediem (mam tym na mysli pokusi o seberaždu).Neviem dvoverovat sama sebe .to je najhoršia vec na svete . Minule som sa pokušala bodnut a dvaja dospely mi nevedeli vybrat nož z ruky.V učení som skvelá.Mala som svoje ciele ale strácaju sa .Moj život je v ruinach . vela som vymeškala v škole. robim komisionalne skúšky.Ale to mi nevadi .nemam strach z učenia .mam strach že budem sama v škole a viem že ja sa neubranim tým zlým myšlienkam . Viem že sama nikde nemožem íst .Náladu viem mat aj dobru ale iba na strašne krátky čas. neskor sa zamyslím nad svojim životom a to už nie je dobre .
nemožem žit takto viem že cestou do školi nebudem normalne rozmýšlat .Viem že sa tomu neubranim. Som silná , ale natolko až nie .Chodim k psychiatrovi, beriem lieky povine , bola som už aj na elektrošokoch. pomohli ale iba dočasne.tie myšlienky sa vrátia.A hlavne kvoli prostrediu .Dakujem vopred za vypočutie a ked sa dá tak aj za rady.