nevladzem !!

nevladzem !!

Odoslaťod bernadet » Ut Feb 11, 2014 10:53 am

Volam sa beny mam 16 .... začnem od začiatku .... Ako 12 ročná som bola znasilnena v kupelni jednym starším chlapcom.
každý večr zaspávam so strachom, neviem sa dostat z traumi .
Každu minutu musím nad tým rozmýšlat.Mam dokonalú rodinu. Ale nechápu ma! Vždy mi hovoria dostan sa z toho.Ty musíš ! Ale ja už važne nevladzem! Mala som už pokusi o sebevraždu,nie jeden. Nedokážem ostat sama ani na minutu v izbe a do školy neviem ist sama .
Bojím sa všetkeho ... čo ked sa to zopakuje.... sretavam toho chlapca v meste a je štastný a mna to strašne raní že mne zničil život a on sa smeje a nepika zato ,ale vyhráža sa mi že ked poviem slovko je so mnou koniec . Ale ešte horšie je že nemožem ostat sama nikde lebo hned dačo vyvediem (mam tym na mysli pokusi o seberaždu).Neviem dvoverovat sama sebe .to je najhoršia vec na svete . Minule som sa pokušala bodnut a dvaja dospely mi nevedeli vybrat nož z ruky.V učení som skvelá.Mala som svoje ciele ale strácaju sa .Moj život je v ruinach . vela som vymeškala v škole. robim komisionalne skúšky.Ale to mi nevadi .nemam strach z učenia .mam strach že budem sama v škole a viem že ja sa neubranim tým zlým myšlienkam . Viem že sama nikde nemožem íst .Náladu viem mat aj dobru ale iba na strašne krátky čas. neskor sa zamyslím nad svojim životom a to už nie je dobre .
nemožem žit takto viem že cestou do školi nebudem normalne rozmýšlat .Viem že sa tomu neubranim. Som silná , ale natolko až nie .Chodim k psychiatrovi, beriem lieky povine , bola som už aj na elektrošokoch. pomohli ale iba dočasne.tie myšlienky sa vrátia.A hlavne kvoli prostrediu .Dakujem vopred za vypočutie a ked sa dá tak aj za rady.
bernadet

Založený: Ut Feb 11, 2014 10:17 am

Re: nevladzem !!

Odoslaťod kasper » Ne Feb 23, 2014 11:38 pm

nemas nejake kamaratky ktore ta pochpia lebo ak ie tak aj tak uz dost strasny svet plny bolesti a nezmyselnosti ta bude zozierat este viac...podla mna to ze si sa pokusila zabit je len logickym vyustenim toho co sa ti stalo...nevravim ze je to spravne nevravim ze je to nespravne...je to len logicke...skola hobby by ani praca ktoru si chcela robit ti v tomto nepomozu...jedine co ti moze pomoct je opatovne ziskanie viery v ludi...nehladaj vsak tu vieru vo vacsine ludi lebo ludia su zvery ale urcite tych par ludi tam je...aj ked sa mozno daju spocitat na prstoch jednej ruky...oni tam su...nebudem ti davat falosnu nadej...mozno ich nikdy nenajdes...mozno cely zivot bude len marnym hladanim tych ludi...to ci ich chces hladat je len na tebe aj ked to uz urcite nebude taka velka viera aku si mala predtym lebo ten zazitok pojde s tebou celym zivotom ako nejaky parazit...niekedy ho pocitis viac niekedy niekedy menej ale bude tam...aj ked si najdes toho najlepsieho chalana aj tak sa ta niekedy zmocni strach...co i len maly....a na rodicovske pochopenie by si mala zabudnut tiez...nevravim ze su zli...oni su len prosto normalni ludia...ti ludia co vidia v zivote len istu jeho cast a jeho hrozy nevnimaju kym ich nezaziju na vlastne kozi...nechem ti vsak kazdopadne povedat rob toto alebo tamto...to rozhodnutie je len na tebe...ak by si mi chcela napisat tak ta rad vypocujem
kasper

Založený: Ne Feb 23, 2014 11:03 pm

Naspäť na Depresia a smútok