od angela28 » So Sep 08, 2012 9:08 am
Ani neviem cim by som zacalala..som 28r.baba s dvoma malimi detmi a trpim nielen depresiami,smutkom ale aj hnevom..dovod:dlhodoba partnerska kriza ktoru neviem riesit,nie som stastna so svojim partnerom..jednoduche povedat,odist od neho..ale otazka.Kam?Nemam uz nikoho blizkeho..Pred dvoma rokmi sme vymenili byt za rod dom..ale je to skor na samote..tak som viac menej odrezana od sveta,nepoznam tu nikoho,nemam priatelov..preto ta samota..a moj partner proste kasle na to ako sa citim ako mi je..Nemozem nikam ist,lebo tu sa bez auta jednoducho neda..Proste moj zivot je ako kolotoc,ktory sa neda zastavit,neustale rozmyslam co by som mala urobit,aby som toto vsetko zmenila,ale som bezradna..Koli mojimi psychickymi problemami sa to aj od zrkadlilo,zacala som mat zdravotne problemi a bola som len na tom horsie..neskor som si uvedomila,ze koli tomu zacali trpiet aj moje deti,tak som sa zacala ako tak snazit..ale nejde to..Rada by som chcela vsetko zmenit a zacat od znova ale neviem ako,momentalne som posledny rok na materskej..aby sla niekam robit..ale neviem ci ten rok zvladnem..casto rozmyslam nad tym ze by ukoncila tento zivot,ale si uvedomujem co by bolo s detmi..preto je to pre mna tazke..