od Amanda » Ne Aug 05, 2012 3:29 pm
Ahojte . Us pred rokom som spoznala chlapca do ktoreho som sa bezhlavo zalubila . Mysla som ze ostaneme spolu navzdy , bol premna vsetkym no po 4 mesiacoch , sami len tak z nicoho nic neozval , a zistila som ze mal dievca , vtedy som to nemohla zvladnut psychycky , cely tyzden som nevysla z bytu , stale som sa ronila v slzach , no preslo to aj k anorexii , a rezaniu žil , no po 2 mesiacoch v daka kamaratkam som pomaly sa davala dokopy a myslela som ze us je konec no o pol roka mi napisal a za vsetko sa ospravedlnil , a ja som bola hlupa a vrrila som mu , boli sme spolu 5 mesiacov , bez akychkolvek problemov , no ras som sla na jednu oslavu kde bol on a bol s inou ,tam mi jeho kamosi povedali ze on ma kazdy tyzden inu , a vtedy som sa zrutila uplne .. medzitym som zacala trpet bulimiou s ktorou bojujem tazko , rezem si zili , a v niektorych chvilach chcem dost casto zomriet nie raz som sa skusala npredavkovat liekmi .. bojim sa otca ked mi nadava hrozne , bojim sa toho co sa stane dalej .. sama si to uvedomujem ze to je zle , ale v tej chvili neviem co robim..