Neviem ako dalej

Neviem ako dalej

Odoslaťod LenAngie » Ut Okt 15, 2013 6:25 pm

Dobry den ,pisem lebo uz neviem ako dalej.Nevladzem netesim sa z nicoho mam take pocity uzkosti stale mi je do placu.Vzdy som bola citliva ale nechcem byt.Ked sa s priatelom hadame tak mam pocit ze to nezvladaam zakazdym sa mi tisnu slzy do oci.Mam pocit ze ten vztah kazim ja lebo od neho chcem aby mi viac prejavil city alebo ze nekedy potrebujem objat a on ma odbije ze som rozcickana.Proste je toho vela na mna v poslednej dobe.Lenze nech mu poviem cokolvek vzdy som ta zla ja .Ked mu poviem ze sa trapim .Mam pocit ze mu na mne nezalezi ale nechcem o neho prist ..chcem sa zmenit ale neviem ako .Najhorsie je na tom ze nemam nikoho okrem neho .. prisla som o vsetkych priatelov zostala som uplne sama aa neviem ako dalej....
LenAngie

Založený: Ut Okt 15, 2013 6:23 pm

Re: Neviem ako dalej

Odoslaťod Iveta Davidikova » St Okt 16, 2013 4:30 pm

Dobry den,
ako dlho Vas uz nic netesi? Myslite si, ze kazite vztah tym, ze potrebujete objat? Ako Vam to znie?
Vravite, ze je toho na Vas v poslednej dobe vela. Skuste si preto najst cas pre seba a sprijemnite si ho niecim co robite rada alebo co ste uz davno chceli urobit, no odkladate to. Porozmyslajte mozno aj nad tym, ci by nestalo za to kontaktovat nejakych starych priatelov alebo znamych, s ktorymi by ste sa mohli stretnut a porozpravat.
Iveta Davidikova

Založený: Št Mar 07, 2013 12:43 am

Naspäť na Depresia a smútok