Dobrý deň, budem mať 16 rokov..viem je to dosť málo nato o čom idem písať.
Nebaví ma žiť..dôvod? Nemám rada seba, svoj život, nič. Teraz si určite hovoríte že ako môžem takto hovoriť. Začalo sa to už vtedy keď asi pred rokom sa moji rodičia pochytili a teraz už niesu spolu..(velmi som tým trpela) a žijem s mamou a zo sestrou. Sestra má 17 a prirodzene stále má nejaký program. Mama ma vždy berie aj s jej priateľom po výletoch no mne sa nikam nechce chodiť a aj keď s nimi teda idem, radšej predstieram že som spokojná aby sa ma nič nepýtali, mama by zasa začala hovoriť že môžem byť rada že som zdravá a také veci. poviem pravdu že radšej by som svoj život dala niekomu inému. Ja radšej ostanem doma a budem depkovať..s toho aká som ako vyzerám..mám 76 kg a úprimne nenávidím svoje telo.Zle sa učím. Dievča v 16-stich by sa malo podla mňa zaoberať chlapcami..len keď o mňa nemá nik záujem .. nikto sa na mňa nepozrie. a to ma dosť ubíja. Je mi strašne. Aj keď idem von s kamaratkami oni sa tam rozdelia do skupiniek a ja idem za nimi s mobilom v ruke sama a púšťam si pesničky do ucha. toto všetko trvá už dosť dlho a neviem čo stým mám robiť..poviem pravdu že som už aj uvažovala o tom že ukončím svoj život..je to blbosť.viem . pomôžte mi