nebaví ma žiť

nebaví ma žiť

Odoslaťod Nelly6111997 » So Jún 22, 2013 3:25 pm

Dobrý deň, budem mať 16 rokov..viem je to dosť málo nato o čom idem písať.
Nebaví ma žiť..dôvod? Nemám rada seba, svoj život, nič. Teraz si určite hovoríte že ako môžem takto hovoriť. Začalo sa to už vtedy keď asi pred rokom sa moji rodičia pochytili a teraz už niesu spolu..(velmi som tým trpela) a žijem s mamou a zo sestrou. Sestra má 17 a prirodzene stále má nejaký program. Mama ma vždy berie aj s jej priateľom po výletoch no mne sa nikam nechce chodiť a aj keď s nimi teda idem, radšej predstieram že som spokojná aby sa ma nič nepýtali, mama by zasa začala hovoriť že môžem byť rada že som zdravá a také veci. poviem pravdu že radšej by som svoj život dala niekomu inému. Ja radšej ostanem doma a budem depkovať..s toho aká som ako vyzerám..mám 76 kg a úprimne nenávidím svoje telo.Zle sa učím. Dievča v 16-stich by sa malo podla mňa zaoberať chlapcami..len keď o mňa nemá nik záujem .. nikto sa na mňa nepozrie. a to ma dosť ubíja. Je mi strašne. Aj keď idem von s kamaratkami oni sa tam rozdelia do skupiniek a ja idem za nimi s mobilom v ruke sama a púšťam si pesničky do ucha. toto všetko trvá už dosť dlho a neviem čo stým mám robiť..poviem pravdu že som už aj uvažovala o tom že ukončím svoj život..je to blbosť.viem . pomôžte mi
Nelly6111997

Založený: So Jún 22, 2013 2:56 pm

Re: nebaví ma žiť

Odoslaťod Elaa » Pi Júl 12, 2013 12:55 pm

Ahoj :(

Musíš s amať strašne.Niečo podobné prežívam aj ja ..skončila som výšku ..pred rokom ma nehal ex hned som si našla priatela...mala som kopu stresu..moj oco pije a po štátniciach mi umrel dedko..tiež sa neviem psychicky pohnuť dalej a vyrovnať, priatel teraz odchádza na dovolenku sám s kamarátom kedže som sa nato necítila...a tiež len plačem a mám sa zle =( neviem sa s tým vyrovnať, kedže som boal stále s ním, tiež ma nebaví žiť, ani chodiť von, nič =( a neviem čo mám robiť ako sa cez veci preniesieť, hlavne sa neviem ani odreagovať =,(
Elaa

Založený: Pi Júl 12, 2013 12:43 pm

Odoslaťod Kristine » Pi Júl 12, 2013 8:13 pm

Ahojte baby, viem co prezivate. Uplne vas obidve chapem, mam nieco podobne . Mama zije v anglicku, otca nemam a byvam so starymi rodicmi, ktory nevedia pochopit kolko mam rokov /17/ ... Holky neviem co by som vam mohla take odporucit, lebo ja vsetko riesim hudbou a fotografovanim . Skuste zacat fotit, aj ked mobilmi alebo obycajnymi fotacikmy, ale verte mi je to super odreagovanie. DRZIM VAM PALCE BABY :)
Kristine

Založený: Pi Júl 12, 2013 6:51 pm

Odoslaťod Elaa » So Júl 13, 2013 6:02 pm

jééj dakujem pekne ;) ..milé od teba ja viem, že treba začať robiť čo človeka baví a prekonať sa a odreagovať...sedením a utápaním je to ešte horšie....ale tak mala som toho vela tak ..hádam ked sa znova vrátim v septembri do školy tak to bude lepšie :P ...dakujem za radu
Elaa

Založený: Pi Júl 12, 2013 12:43 pm

Naspäť na Depresia a smútok