Láska, depresia, puberta, samovražda?

Láska, depresia, puberta, samovražda?

Odoslaťod Ship0 » So Jún 16, 2012 12:20 am

Približne od 14 rokov trpím depresiami... Vlastne ani neviem či to mám nazvať depresia, je to smútok, pesimizmus, negatívne rozmýšľanie... Môj hlavný problém je v tom, že keď sa mi začne pozdávať nejaká žena, hneď sa na ňu takpovediac "namotám"... Neviem na ňu prestať myslieť, som nervózny, neviem čo mám pri nej hovoriť... Vždy keď si už myslím, že som v pohode a nič neriešim, tak sa mi tento stav vráti... Je to ako keby som sa potreboval fixovať na nejakú ženu a ruinuje mi to život, na jednej strane viem, že to čo robím je totálna blbosť a nemalo by to byť mojou prioritou, ale sám si neviem pomôcť... Neviem sa sústrediť na nič, stále myslím iba na to ako budeme spolu, moja hlava je preplnená predstavami o romantických chvíľach z danou osobou... Týmto myslením sa iba znervóznim a nikdy mi to s ňou nevyjde... Nemal som ešte žiadny poriadny vzťah, možno že je to iba puberta ale mám strach, že mi toto bude robiť problémy aj v budúcnosti... Neviem sa pred ňou uvolniť, neviem o čom mám hovoriť, dokonca mám prečítaných pár kníh k tejto téme, ale keď príde na to stretnutie tak som ako vygumovaný... Prosím vás poraďte mi ako sa mám tohto zbaviť, neskutočne mi to komplikuje život...
Ship0

Založený: So Jún 16, 2012 12:11 am

Predchádzajúca

Naspäť na Depresia a smútok