Dobrý den,
potrebujem radu. je toho tak vela že neviem ani kde zacat. Koncim vysoku skolu. Nefungoval mi vztah. Dostala som akysi skrat, a subezne, i ked vztah nebol dokonaly, partner si taketo jednanie nikdy nezasluzil, som ho podvadzala s kadekym jedna radost. Nemala som vtedy ziadnu sebareflexiu. Bolo mi to jedno. Az kym som nenarazila na mojho terajsieho partnera. ktory verí ze som dobry clovek. Vsetkym co milujem, som priznala svoje smilstva , ktore skutocne lutujem. Ako aj ze som sa vyspala s priatelom mojej naj kamosky.... a ine...Medzitym mi moj minuly prtner odpustil. co som necakala. ma to boda do srdca.
Stat dva: z detstva si odnasam vela traumy. Moj otec bol na psychiatrii, lebo ho okradli v podnikani. vela raz som riesila situacie, kedy som ho opiteho tahala domov, alebo ked som ja musela poziciavat od kamosiek peniaze pre otca. Doteraz je moja rodina na dne. Mama prekonala rakovinu. Su zo vsetkeho zniceny. Je im vsetko jedno. Stale len odo mna pytaju peniaze, ked ma vidia. Vobec sa o mna nezajimaju.
A nakonec mam neprekonanu anorexiu. Stale mam pocit ze priberem a musim sa hybat. Uz nevladzem. V 18 som mala na 167cm hmotnost 41 kg....teraz je to lepsie, o dost...ale vycitky su a silne....
No a uplne nakonec, momentalne trpim depresiami a pokusala som sa o podrezanie zil. Mala som aj umely potrat. lebo sa nam pritrafilo s partnerom babatko. On to nechal na mne, je to dobrotivy clovek, ja som ho dala prec, pretoze mam v zahranici rozrobený projekt, chcem byt vedec zoologie a sklamala by som vsetkych. Lebo som nikto. To je dalsi problem. Cim dalej, tym menej si verim, vlastne si neverim. v sucasnosti sa len obvinujem ako nic nerobim, lebo fakt nic nerobim. MAM problem vobec komunikovat s ludmi. sa schovavam,. padlo mi vsetko na hlavu. asi skocim niekde niekedy.
Som objednana k doktorovi. Nechcem antidepresiva. Nedostatok serotoninu suvisi s mojou nevhodnou stravou...Nebude mi rozumet. Ved len ludia z harmonickej rodiny sa chcu zaoberat problemami inych...normalni by to nezvladli...mam obavy...