Depresia

Depresia

Odoslaťod janulka1989 » Po Mar 12, 2012 8:28 am

Mam taky problem mojho partnera mi opil moj otec a potom si pred nim zacal nozikom prechadzat po ruke chcel sa pred nim podrezat moj ho len ukludnoval nato vznikla hadka a vyhodili nas z domu znasam odchod dobre ale zvyknem plakat mam pocit,ze mam depku Pred odchodom som pojedla asi 8 tabletiek dithiaden a ked som videla,ze sa hadka neutisila,tak som isla brat dalsie lieky len v tom je hacik,ze dedko mi vzal tabletky z ruky.Keby tam nebol dedko verim tomu,ze by som aj tie pojedla bola som zufala co mam robit???poradte
janulka1989

Založený: Po Mar 12, 2012 8:20 am

Re: Depresia

Odoslaťod L.T. » Po Mar 12, 2012 10:08 am

Osobne mi to pripadá, že Vaša rodina je dosť impulzívna. Je ťažké radiť alebo odporúčať postupy....predsa len, svojho otca/priateľa a.i. poznáte sama najlepšie.
Čo sa týka tých tabletiek...sám by som bol povedal, že sa vo Vašom konkrétnom prípade nejedná o pokus o ukončenie života, ale skôr sa pokúšate zúfalo nájsť cestu von, preč od toho všetkého. Je to však pochopiteľné...
Ak si môžem dovoliť niečo niekomu radiť, tak asi to, že najlepšia cesta pre Váš osobný život asi spočíva v odlúčení od negatívnych faktorov, a začať si svoj vlastný život. Nikto nedokáže riešiť svoje problémy súčasne s problémami iných ľudí...je treba zvážiť čo je pre Vás dôležitejšie, stanoviť si priority....a prípadne odísť (na istý čas) od otca, rodiny a umožniť tak aby sa veci riešili sami.
Moje "rady" však berte s nadhľadom...nie som žiaden psychológ a svojich problémov mám teraz viac než dosť, ale pokúšam sa odpovedať, lebo viem ako to pomôže keď viete že niekto aj počúva.
L.T.

Založený: Ne Mar 11, 2012 12:07 pm

Naspäť na Depresia a smútok