Depresia zo straty priatelky a z nezhôd s rodičmi

Depresia zo straty priatelky a z nezhôd s rodičmi

Odoslaťod rikino151 » Št Aug 01, 2013 10:17 pm

Dobrý deň, najprv sa predstavím som Rišo mám skoro 17 rokov. Môj problém je vzťah s rodičmi. Posledné týždne sa s nimi len hádam (reči o puberte si nechajte) úplne na všetkom a stále. Nikdy to u nich nebolo dobré stále sa hádali a otec si stále vypil ked bol problem, nie nebil nás ani nič ale tie hadky a to proste bolo veľa na mňa a za tie roky sa to nazbieralo, nikde sme ani nemohli ísť lebo stále sa hádali. Mama sa dokonca už aj zosypala ale nejako sa jej podarilo dostať z toho aj keď stále je na hranici na ktorú sa blížim už aj ja. Doteraz tu bola aspon moja priatelka ktorá mi bola oporou lenže ona po návšteve psychológa prišla na to že musí byť sama. Vysvetlim. Keď mala 6 rokov zastrelili jej otca. Jej mama sa snažila nahradiť ho inými ale nikdy to nebolo ono. Priatelka mala predomnou vzťahy 2 roky vkuse bez prestávky a prišla na s psychológom vraj an to že musi ostať sama aby si to dala v hlave doporiadku. Ak sa dá vyjadrite sa protim aj k tomuto lebo ja stále dúfam že sa ku mne ešte vráti. Bez nej som už úplne stratený, cele dni sedim doma a plačem, dívam sa do blba a už dlhšie neprímam stravu len pijem vodu...bojim sa čo bude so mnou mam 17 a navštevujem velmi dobrú školu, nepijem a nefajčim a nikdy som nikomu nejako extra neubližil :(( prosim dajte mi niekto rady čo mam robiť lebo ja už neviem :(( blbe reči prosim si nechajte ..
rikino151

Založený: Št Aug 01, 2013 10:15 pm

Naspäť na Depresia a smútok