Ani neviem kde zacat..moja podlomena psychika ma korene asi niekde v minulosti ked som bola vo vztahu kde ma prtner bijaval a dokazal ma manipulovat tak ze som to vydrzala 2,5roka a robila som vsetko co odo mna chcel. a nedokazala som od neho odyst...az kym som nestretla cloveka,ktory mi otvoril oci a z toho pekla ma dostal svojim spravanim ku mne.od vtedy presli asi 4roky ja som sa citila vyrovnana a silna,ze je to vsetko za mnou.opak je pravdou.pred rokom som sa zoznamila s mojim terajsim partnerom,ktory ma zaujal obrovskym optimizmom,neustalim usmevom na tvari a pozitivnou energiou.presiel skoro rok a vela veci sa zmenilo co sa tyka zamestnania,nasho byvania a pod.momentalne som v situacii ked ma kazdy podnet od neho rozplace a pri tom su to mozno niekedy nie az tak dolezite veci ale sposob ako,akym tonom ich vie podat(mam pocit ze z mojej minulosti v hlave nieco ostalo,co ked stretnem v reali a pripomenie mi to minulost tak sa rozplacem).moje sebavedomie klesa niekde nadol,v nicom si neverim a mam pocit za vseto zle mozem iba ja.priatel ma zvlastnu povahu,pripada mi chladny a mam pocit ze nie som to co hladal.a este k tomu som velmi ziarliva a on je velmi koketny spolocensky tip,takze bez podnetu by som sa mozno spravala inak.aj ked mi stale hovori ako ma lubi a podobne,viem aky vkus ma na zeny a ja taka nikdy nebudem.zacinam mat komplexi,nikam nechodim a este som aj prisla o pracu.citim sa uplne zbytocna..
galina 23