depresia,smutok,plac

depresia,smutok,plac

Odoslaťod galina » Pi Nov 05, 2010 2:03 pm

Ani neviem kde zacat..moja podlomena psychika ma korene asi niekde v minulosti ked som bola vo vztahu kde ma prtner bijaval a dokazal ma manipulovat tak ze som to vydrzala 2,5roka a robila som vsetko co odo mna chcel. a nedokazala som od neho odyst...az kym som nestretla cloveka,ktory mi otvoril oci a z toho pekla ma dostal svojim spravanim ku mne.od vtedy presli asi 4roky ja som sa citila vyrovnana a silna,ze je to vsetko za mnou.opak je pravdou.pred rokom som sa zoznamila s mojim terajsim partnerom,ktory ma zaujal obrovskym optimizmom,neustalim usmevom na tvari a pozitivnou energiou.presiel skoro rok a vela veci sa zmenilo co sa tyka zamestnania,nasho byvania a pod.momentalne som v situacii ked ma kazdy podnet od neho rozplace a pri tom su to mozno niekedy nie az tak dolezite veci ale sposob ako,akym tonom ich vie podat(mam pocit ze z mojej minulosti v hlave nieco ostalo,co ked stretnem v reali a pripomenie mi to minulost tak sa rozplacem).moje sebavedomie klesa niekde nadol,v nicom si neverim a mam pocit za vseto zle mozem iba ja.priatel ma zvlastnu povahu,pripada mi chladny a mam pocit ze nie som to co hladal.a este k tomu som velmi ziarliva a on je velmi koketny spolocensky tip,takze bez podnetu by som sa mozno spravala inak.aj ked mi stale hovori ako ma lubi a podobne,viem aky vkus ma na zeny a ja taka nikdy nebudem.zacinam mat komplexi,nikam nechodim a este som aj prisla o pracu.citim sa uplne zbytocna..

galina 23
galina

Založený: Pi Nov 05, 2010 1:46 pm

Re: depresia,smutok,plac

Odoslaťod 1vrabcak1 » Št Mar 03, 2011 6:37 pm

Ahoj ja to mam podobne neviem ako dalej :cry: v jedno mokamihu sa to vo mne zlomilo mam pocit akoby mi cely zivot padal na hlavu nikdy som nebol uspesny dokonca ani len oblubeny priatelky som mal ale to bolo take bez vyznamu robili si somnou co chceli . Bud necitim nic alebo takyy smutok co mi trhaa srdce uz som toto musel niekde napisat nevladzem uz dalej a rovnako ako ty mam strasny pud seba zachovy nedokazem si nic spravit ja uz neviem ako dalej moj zivot nema ani najmensiu cenu =(
1vrabcak1

Založený: Št Mar 03, 2011 6:30 pm

Naspäť na Depresia a smútok