Ahoj.
Zmenilo sa asi toľko, že som sa pokúsila začať na veci pozerať pozitívnejšie a brať ich asi takým štýlom, že nemusí byť všetko perfektné. Totiž, prišla som na to, že ten koreň problémov spočíval v mojom nezdravom perfekcionizme, za každú cenu som chcela všetko dokonalé a samozrejme, záchvaty prejedania sa od dokonalosti dosť vychyľovali, takže asi to mi spôsobovalo tie nepríjemné stavy, depresie. Neviem, ako som to dokázala, navyše bez psychológa, ale časom sa proste veľa toho postupne zmenilo, viac sa venujem priateľom a podobne...nebolo to až také komplikované, zmeniť všetko k lepšiemu, pretože som veľmi chcela aby bolo všetko v poriadku. Rada by som povedala, že všetko je tak, ako má byť, ale nie je. Zakaždým, keď sa na seba pozriem do zrkadla, vidím niekoho cudzieho, nie seba. Neviem, čím je tento pocit spôsobený, ale jednoducho to cítim tak, že som sa zmenila natoľko, že sa ani nedokážem považovať za človeka, ktorý má niečo spoločné s tým, aká som v skutočnosti. Od istého bodu v mojom živote, keď som si povedala, že všetkým problémom je raz a navždy koniec a už to bude v poriadku, som len žila a nevnímala som čo sa deje, čas plynul, a teraz, keď sa nad všetkým pozastavím a spomalím, nedokážem pochopiť, ako som sa sem vlastne dostala. Neviem, či dokážem žiť sama so sebou.
No a ohľadom toho jedla, vyriešila som to tak že jem výhradne zdravo a keď sa aj stane, že sa nechtiac prejem ako kedysi, predýcham tú situáciu a poviem si že o nič nejde