Momentálne mám 14 rokov... zabiť som a rozmýšľala aj na svoje trináste narodeniny.. a potom že na 15. Pred viac ako rokom, som začala mávať dlhodobé a príšerné depresie... bola som príšerne smutná, celý deň v škole som preležala na lavici, nemohla som spávať... niekedy som strácala chuť do jedla.. no skoro vždy som mala pocit.. že sem nepatrím.. že na tomto svete nemám čo robiť... už je to viac ako rok... pred rokom som si začala ubližovať... najprv to bolo rezanie rúk nožom.. nikdy si to nikto nevšimol.. vravím, že nikoho nezaujímam.. dokonca ani moji rodičia... vedela o tom neskôr iba jedna veľmi dobrá učiteľka zo školy... na začiatku mi dokázala poradiť.. ale potom už nie... celý december som prežívala príšernú depresiu... nedokázala som sa ani na ničom zasmiať... učiteľka mi už potom nevedela, ako mi má poradiť.. aj sme sa spolu prá krát rozprávali a vtedy mi povedala: Máš na výber 3 možnosti: 1. Pôjdeš k psychológovi, 2. Začneš brať antidepresíva alebo to povieme jednej dobrej učiteľke, ktorá by mi možno vedela poradiť... a nech si vyberiem do druhého dňa.. lebo že to potom povie našej triednej.. samozrejme.. vybrala som si tretiu možnosť.. porozprávali sme sa.. a nič.. neskôr som bola sama za obvodnou, kedy to bolo na pokraji smrti.. bola som sama.. mama nevedela, že som za ňou išla... povedala, že musí prísť mamina.. dala mi lieky, poslala k psychológovi.. keď som prišla od psychológa.. mala som ešte väčšiu depku ako keď som tam išla. Povedala som, že tam už viac nejdem...
Jeden deň som mala takú príšernú depku, že som sa vážne chcela zabiť (to bola druhý krát v živote myslená úplne vážne'.. povedala som to tej učiteľke.. ona to povedala mojej triednej... po škole som skončila v riaditeľni s výchovnou poradkyňou, riaditeľkou, mamou a triednou... poslali ma k psychiatrovi a psychológovi. pred tým som si každý deň písala s učiteľkou, a ona im to dala, aby jej verili, dala to vytlačiť.. a potom sa to dostala do rúk aj psychológovi a psychiatrovi... psychiater mi pridal ešte ďalšie lieky plus, povyhrážal sa hospitalizáciou.. odvtedy, sa stále tvárim, že som v pohode.. aj keď nie som.. stala sa zo mňa prvotriedna herečka..
Postupne sa mi depka vrátila aj počas užívania liekov do normálu.. dnes som ich už prestala brať.. a keď musím (keď ma vidí mama), tak ich zahodím do koša... lieky mi prestali pomáhať.. takže som na tom, čo som bola aj pred tým...
Postupne som si začala zase ubližovať... už si nerežem po rukách, no nedávno som sa "hrala" so zapaľovačom...
Chcela som vypadnúť z domu, a tak som sa rozhodla, že sa pokúsim predávkovať liekmi, aby som vzracala.. a mala pár dní pokoj od školy a rodičov... prvý deň som zjedla asi 15 tabletiek, ktoré slúžia na bolesť hlavy (MIG 400).. na druhý deň mi takmer nič nebolo, a tak som si dala ďalší deň cca 20 tabletiek toho, čo ma napadlo z lekárničky... (20)... na druhý deň v pondelok, ma príšerne celý deň bolelo brucho, bolo mi na zvracanie.. toto pokračoval v miernejšom aj na druhý deň.. a dnes.. mám zrejme poškodenú pečeň... skoro stále mám hnačku, čo som pred tým nemávala... obvodná už tretí krát počula, že mám hnačku ( to sme boli u nej s angínou).. a dosť divne sa zahľadela na stenu... už jej to bolo podozrivé... o chvíľku na to príde.. a skončím tak či tak na psychiatrii...
Môj ďalší problém je, že nenávidím sebeckých ľudí, ľudí, čo si nedokážu priznať chybu a, čo myslia len na seba, s korými sa nedá dohodnúť.. a cinikov!!! Môj oco je toto všetko v jednom... takže ho akoby nenávidím.... vkuse sa hádame.... a ide mi riadne na nervy-.. každý deň ma vytočí...
Mame o tom nechcem hovoriť, pretože ju nič nezaujíma čo jej poviem... všetko ju akoby otravovalo....
Dneska mám neustálu depresiu smútku, hrám neustále medzi ľuďmi "divadlo"... iba keď som v izbe alebo sama.. môžem s tým prestaň..
Minule som sa tak pohádala s otcom, že som chcela dať psíka preč, ja ujsť z domu.... a ešte si trochu odrezať kože a nasypať na to soľ...
Môžem sa ešte vyliečiť.. je len otázkou času, kedy sa budem chcieť zabiť úplne.. lebo zabiť sa chcem stále... podľa mňa už nie, no nechcem ublížiť mame.. snažím sa počkať do 18 rokov... prosím.. odpoveď čo najrýchlejšie. som príšerne zúfalá!!! A možno sa zase idem predávkovať liekmi...