Beznadejne neopetovane zamilovany

Beznadejne neopetovane zamilovany

Odoslaťod Neviemkto » St Feb 26, 2014 7:11 pm

Ahoj, uz viac ako rok som beznadejne zamilovany do jednej zeny. Uz davno som jej vyznal lasku, ona nejako neisto povedala, ze to na viac ako kamaratsvo nevidi, lenze ja nedokazem byt s nou len kamarat. Hned po vyznani lasky bola ku mne akoby "kamaratskejsia", ale vzdy, ked som naznacil, ze ju beriem viac ako len kamaratku (chytenim za ruku, pohladnim po ramene, vlasoch apod.) tak jej to nebolo uplne prijemne, a akoby zamrzla. Neuveritelne ma to nici, mam akoby zuzene vnimanie, citim chornicku bolest v oblasti branice, zle spavam a pritom sa potim. S nou nedokazem normalne komunikovat, strasne som nervozny a mam akoby strach z nej. Ked sa nahodou niekde stretneme, tak ju vpodstate odignorujem, lebo uz len pohlad na nu je mi strasne neprijemny, a to ani nevravim o tom, ako sa mi zacnu triast ruky a cele telo, ked uvidim jej fotku niekde.
Ked navrhem len tak nejake stretko (to som robil asi pred 8 mesiacmi), tak suhlasila, ale momentalne to nedokazem, strasne sa bojim, ze mi ublizi. Viem, ze nebolo by spravne jej donekonecna vraviet, co k nej citim, ale ja neviem vobec, co mam robit. Ak ju zacnem ignorovat, aby som sa odmiloval, tak sa urazi a mna to boli dvojnasobne, ze ublizujem osobe, ktoru milujem, Ak ju neignorujem, ale snazim sa s nou bavit, tak je odtazita, a to ma taktiez boli.
Viem, ze to nie je vobec zdrave to, ako sa citim, ani ten nas "vztah", ale ja neviem, ako to vyriestit. Mozete mi prosim poradit, co by bolo najlepsie spravit tak, aby i ona nebola nejako urazena, a aby ja som sa netrapil?
Momentalne sa spolu vobec nebavime, lebo sa skusam odmilovat, ale ja strasne trpim.
Neviemkto
 
Príspevky: 1
Založený: St Feb 26, 2014 6:56 pm

Re: Beznadejne neopetovane zamilovany

Odoslaťod mmlove » So Mar 15, 2014 8:15 am

Skus jej zavolat, mozno na to caka.
mmlove
 
Príspevky: 1
Založený: So Mar 15, 2014 8:10 am


Naspäť na Depresia a smútok